Cadillac CTS udstødning tips

Cadillac CTS udstødning tips

Den Cadillac CTS , der blev indført i 2002 som en sportssedan , men nu også tilgængelig som en coupe eller vogn , tilbyder hestekræfter fra 181 til 2. 6L V6 -modellen til over 400 for de 6 . 0L og større V8 motorer . Cadillac CTS præstation er ikke alene bestemt af motorens . Transmission, affjedring og udstødningssystem alle hjælpe med at bestemme køreegenskaber og præstationer CTS . Cadillac CTS styling er kendt for den dobbelte udstødningsrør i den bageste del af køretøjet .

rustfrit stål eller Chrome

Mens rustfrit stål og krom udstødning tips forekommer meget ens , når der er installeret på Cadillac CTS , resultaterne af hvert metal forskellig. På grund af den ætsende og grubetæring modstand af rustfrit stål , udstødning tips fremstillet af dette metal kræver mindre vedligeholdelse for at bevare deres glans . Rustfrit stål er generelt dyrere , men vil vare op til fem gange længere end krom .

kofanger Udstødnings Grooves

Når du køber og installerer udstødning tips til Cadillac CTS , bør du afgøre , om ikke din CTS har riller i den bageste kofanger til at tillade udstødning portering , og hvorvidt du ønsker at passe udstødning tips i rillerne . Afhængigt af køretøjstypen , modellen år , og udstødningssystemet er installeret på dit køretøj , skal du muligvis til at bøje eller på anden måde ændre udstødningsrøret at give udstødningen spidsen til at passe ordentligt . Du kan også nødt til at købe udstødning tips med en bøje til at passe til profilen af rillerne .

Udstødning Tip Figurer

Cadillac udstødning tips er til rådighed som en eftermarked produkt i en række forskellige former og stilarter . Hvis du ønsker at installere dual tip ( en enkelt indgang og to udstødning forretninger per rør ) , at du har tilstrækkelig plads til installationen. Tip figurer til rådighed, omfatter oval , rektangel , firkant, rund , trekant , facetslebne og flares. Udstødning tip forretninger findes i vinkel nedskæringer , skråstreg nedskæringer og lige snit . Hver snit kan også have rullet tips hvor metallet er rullet ind i spidsen til at give en jævn kant . Hvis du vælger en dobbelt mur udstødning spids, kan du ønsker at undersøge, hvorvidt det vil ændre lyden profil CTS ' udstødningssystemet før makeing dit køb .

lydkontrol

afskårne tips , blussede tips , nogle dual walled tips og udstødning tips , som har en mindre rør indløb end stikkontakten, kan forstærke lyden tilstedeværelse af udstødningssystemet . Genklang udstødning tips er til rådighed til at reducere lyden profil . Genklang tips er foret med glasfiber eller andre lyd dæmpende produkter . Tips uden lyd dæmper betegnes som ikke-genlyd tips .


Relaterede artikler


hvordan man kan tilslutte subwoofere i en 2000 Dodge frygtløse
Californien DMV motorudskiftning regler
hvordan man designer en bemaling til en racerbil
Hvordan kontrollerer jeg højttaleren størrelse for en GMC Sierra ?
nummerplader stilarter
Hvordan installerer jeg en EGT måler på et 2003 Dodge ?
ydeevne opgraderinger til Audi S8
forskellige auto toningssystem nuancer
Hvordan kan jeg omprogrammere en 1999 Pontiac Grand Am bil fjernbetjening ?
hvordan du fjerner en bestop fra en 1997 Jeep Wrangler