hvordan du gør din honda håndtag bedre

hvordan du gør din honda håndtag bedre

Hondaer er almindeligt rost for deres pålidelighed , brændstoføkonomi og imponerende teknik . De fleste Honda'er håndtere meget godt selv på lager form . Dette er endnu mere sandt for ydeevne modeller som S2000 roadster og Si derivater . Men som med alle biler , er det muligt at forbedre håndteringen af din Honda med en bred vifte af opgraderinger , fra billige til dyre . De fleste af disse komponenter kan installeres af ejeren med de rette værktøjer og viden,

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Opgrader hjul og dæk . En af de mest effektive måder at forbedre håndteringen af en Honda er at installere trægt dæk . De fleste dæk er designet til lang levetid og anvendelse i en række betingelser , og er konstrueret af hårdere sammensatte gummi . Dæk lavet af blødere sammensatte gummi vil give mere vejgreb . Hvis du opgraderer hjulene samt at en større størrelse , så du kan installere bredere dæk til endnu bedre køreegenskaber.
2 .
Nedre og stivne suspensionen . De fleste bestand suspensioner er designet til komfort over ydeevnen . Sænknings vil reducere krop roll og sænke dit Honda tyngdepunkt for bedre håndtering . Parre fjedre med performance chok , hvilket yderligere vil opgradere håndtering. Justerbar Gevind chok og fjedre vil give de mest dramatiske forbedringer , men kan være dyrt .
3 .
Installer større anti-roll bar . En anti-roll bar er en længde af metal , der lægger til suspensionen på begge sider . Når din Honda er kørt rundt om et hjørne , baren virker som en løftestang arm og kræfter inde i køretøjet mod jorden , hvilket reducerer kroppens roll og forbedre greb . Udskiftning af bestanden krængningsstabilisatorer med større er en fælles opgradering .
4 .
Installer spankulere seler . Når en Honda er drevet rundt om et hjørne , idet chassiset bøjer fra de kræfter, der anvendes til den, som kan gøre det føles mindre stabil og lydhør . En spankulere tandbøjle er en bandage , der er boltet til toppen af spankulere tårne , reducere eller fjerne bøje af chassiset . Der er foran spankulere seler til rådighed for de fleste Hondaer og bag spankulere seler for nogle modeller .
5 .
Udskift bestanden bøsninger . En Honda 's suspensionen har mange gummibøsninger på kritiske områder i suspension, der isolerer undervogn fra suspensionen . Bestand suspension bøsninger er som regel lavet af relativt blødt gummi for komfort og støjreduktion . Udskiftning af bøsninger med hårdere dem lavet af urethan vil skærpe reaktionerne af chassis og gøre køretøjet føle sig mere adræt .
6 .
Få en præstation tilpasning . Når du har installeret performance hjulophængsdele på din Honda , vil en korrekt tilpasning bringe alt sammen . En god justering butik kan indstille din Honda 's tilpasning til at maksimere behandling ved at justere camber , caster og toe -indstillinger.


Relaterede artikler


hvordan du henter den volvo tredje sæderække installationsvejledning
Subwoofer Amp Requirements
hvordan du fjerner 3m krop tape
xenon forlygter vs halogen
hvordan man kan sikkert turbo oplade en bil uden at dræbe motoren
hvordan man vælger udskiftning motorcykeldæk
hvordan at designe din egen reservehjul dækning
instruktioner for drop sjækler
hvordan man programmerer en Dodge Challenger garage fjernbetjening
hvordan du installerer et femte hjul hitch