instruktioner til mustang glorie forlygte installation

instruktioner til mustang glorie forlygte installation

Når du køber en ny eller brugt bil , kan den nye ejer ønsker at tilføje nogle personlige præg . Ændringer , der kan gøres for at køretøjet kan være performance -baserede eller rent æstetiske . Ford Mustang er et køretøj , der har flere tilpassede muligheder til rådighed . En sådan mulighed er at installere Halo forlygter . Halo forlygter er en af de nemmere og billigere tilpasningsmuligheder til rådighed , der kan installeres af dem , der har lidt at ingen reparation af biler erfaring

Du skal bruge: .
Handsker
Bidetang .
Tape .
16- gauge kabel stik .
16- gauge ledning .
Mustang Halo lygten kit .

Adgang til Forlygte Enhed


1 .
Åben kølerhjelmen af din Mustang ved at trække hætten frigørelseslåsen under rattet . Sat på handsker for at undgå skade på dig selv og for at holde lygten pærer rene .
2 .
Fjern låsene holder lygten enhed på plads ved blot at trække op på dem . Sørg for ikke at miste låsene .
3 .
Træk lygten enheden ud af køretøjet . Sørg for at afmontere ledninger ved at trykke ned på deres faner og trækker forsigtigt .

Forlygte Ledningsføring


1 .
Organiser alle blottede ledninger , så de ender ved samme punkt . Det er nyttigt at bruge tape til at holde de forskellige ledninger på plads . Der bør være en alt seks ledninger : en positiv ( normalt hvid) og negative ( som regel sort ) ledning til Halo lyset, triplet lys og en lille sæt af lys i hjørnet af lygten enhed
. 2 .
Brug bidetang at trimme hver af de seks ledninger til omkring samme længde . Sørg for at du strimler ca 1 /2 tomme ud for at afsløre nogle af de faktiske ledninger . Gruppe tre positive ledningerne sammen, så sno dem til at danne én samlet streng . Gør det samme til den negative ledninger .
3 .
Læg en af wiren stikkene over hver linje . Disse stik kan købes i pakker på ethvert autoværksted og bruges til at forbinde løs ledninger . Brug bidetang skal krympe stikket og ledninger sammen . Slæbebåd på stikket for at sikre, at det er fastgjort forsvarligt . Brug tape til at forsegle det område, hvor ledningerne mødes i stikket.
4 .
Skær to stykker 16- gauge ledning . Fastgør den anden del af stikkene til hver ledning og forbinde dem til lygten forbindelser . Husk på, som er positiv , og som er negativ . En simpel måde at gøre dette på er ved farve . Sort er normalt negativ, og rød er normalt positive.

Forlygte pære Installation


1 .
Fjern gummi dækker beskytte pære og fold det ud af vejen .
2 .
Tag holderen pin ved at skubbe det fremad og op for at frigøre det . Swing det ud af vejen .
3 .
Træk gamle pære ud af stikket med en blid slæbebåd . Skub i den nye pære , der fulgte med sættet . Hvis du ikke er iført handsker , undgå at berøre glasset på pæren .
4 .
Ret pæren stik med lygten enhed ved hjælp af hakkene på pæren stikket . Swing holderen pin omkring den nye pære og skub det ind
5 .
Skub gummi dækslet tilbage på plads .

Connector Ledningsføring


1 .
Tag handsker . Træk op i stikket nærheden af, hvor lygten enhed var i orden at have mere plads at arbejde med.
2 .
Trim nogle af stikket ledningstuber med bidetang . En sort ledning , en grøn ledning og en brun ledning skal være synlig . Den brune ledning leverer strøm .
3 .
Brug den blå linje, vandhaner , der fulgte med lygten kit til at forbinde brune ledning og begge ledninger er knyttet til forlygte enhed ( den røde og sorte noteret ved udgangen af § 1 ) . Placer forlygten enheden tilbage på plads og vedhæfte låsene .
4 .
Gentag hele processen med de andre forlygten enhed .

gode råd og advarsler


 • Undgå at røre ved nye pærer med dine bare hænder . Rørende en pære uden handsker kan sætte fingeraftryk , der kan føre til hot spots på pæren og få det til at mislykkes for tidligt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan male dine hjul sort
  Hvordan opretter jeg en BMW 128 bil med et universelt garage åbner ?
  Sådan opdaterer Acura TL 2002 navigation
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
  hvad er en pneumatisk hjul ?
  1989 mustang ramme stik installation
  hvordan du passer på din Sirius radio
  typer af lastbil dækker
  bmw bluetooth kompatible telefoner
  Avalon jorden effekter