incitamenter til at konvertere din bil til el

incitamenter til at konvertere din bil til el

En lang række årsager til at konvertere dine gas-drevne bil til elektrisk strøm , lige fra en generelt ønske om at reducere forureningen til den meget -mere- konkret indflydelse på din personlige finanser. Du skal dog være opmærksom på, at el-drevne biler simpelthen ikke gå så hurtigt som gas-drevne biler . Så hvis du konvertere din bil til el , må du ikke køre din bil på motorvejen .

Nedbringelse Forurening

Mens elproduktion bestemt ikke producerer forurening , kraftoverførsel din bil på elektricitet ikke tilføje til nettet forureningen i dit community den måde, som ved hjælp af gas gør . I stedet bruger du allerede produceret energi i stedet for at generere ny energi fra gas , der kommer med sin egen nye affald .Hvis du er bekymret for miljøet og gøre ikke ønsker at bidrage så meget til skade , denne følelse alene giver et godt incitament til at skifte din bil til elektrisk energi.

Driftsomkostninger

El-drevne biler billigere at operere både med hensyn til brændstof og vedligeholdelse . Forbrændingsmotorer har mere bevægelige dele og større potentiale for opdeling end elektriske motorer . Brug en elektrisk bil, hjælper dig med at reducere disse løbende omkostninger .Desuden , elektricitet er billigere end benzin --- mellem 1 og 3 cent per mile , afhængig af din magt omkostninger . Benzin , på den anden side , kan koste 10 cent en mile --- hvis du kører en effektiv bil, får 30 miles til gallon . Kørsel fleste gas-drevne biler vil koste endnu mere .

Skattelettelser

Endelig , den amerikanske økonomiske genopretningsplan og Reinvestering Act af 2009 giver elektrisk bilejere et skattenedslag på op til $ 2. 500 fra 2010 . I modsætning til et fradrag , skaber dette kreditere en faktisk nedsættelse af den endelige skat forpligtelse ved $ 2. 500 , snarere end en reduktion i din skattepligtige indkomst med $ 2. 500 , hvilket betyder at du kan spare et betydeligt beløb gennem denne måde alene .


Relaterede artikler


audi nøglefri fjernprogrammering instruktioner
viper fjernprogrammering instruktioner
hvordan du indstiller et ur på en Pioneer DEH 2800
hvordan du udskifter stereo i en Ford Taurus SE
Sådan nulstiller du en cd -afspiller i en 1998 Mitsubishi Montero
hvordan man kan konvertere en Ford elektronisk tænding
hvordan man kan programmere VW fjernbetjeningen nøglefri adgang
Hvordan installerer jeg en ALPINE CDA 9825 bilstereo ?
hvordan du indstiller en HomeLink i 2006 i en Lexus er 250
silikone vs gummi viskerblade