nuvi 750 fejlfinding

nuvi 750 fejlfinding

Garmin nuvi 700-serie af satellitnavigationsudstyr fungerer via GPS ( Global Positioning System ) , ved hjælp af en konstellation af satellitter til at give lokaliseringsdata . Den nuvi Enheden indeholder præinstalleret kort . Flere kort kan hentes via din PC . Problemer med Garmin nuvi 750 kan omfatte enheden ikke er i stand til at få en " fix " på din placering , montering problemer og forbindelsesproblemer . Disse former for problemer kan afhjælpes ved at følge nogle fejlfindingstrin

Du skal bruge: .
sprit .
Rene klude .


1 .
Flyt køretøjet , så nuvi 750 har en klar linje til himlen . Enheden bruger satellitsignaler til at fortælle hvor du er . De signaler er line -of -sight , i modsætning til , siger en FM -radio -udsendelse, så de ikke kan trænge beton og vil ikke arbejde inden for en parkeringsplads struktur eller under jorden .
2 .
Rengør sugekoppen og forruden med sprit , hvis sugekoppen ikke vil blive på forruden . Tør de to områder med en ren , tør klud .
3 .
Lad nuvi aflade helt , og derefter oplade det helt uden at afbryde cyklus, hvis batteriet sporvidden ikke synes at være nøjagtige .
4 .
Tag Garmin-medfølgende USB -kabel fra computeren og vend nuvi fra, hvis computeren ikke kan se, at nuvi 750 er tilsluttet til det, og du ønsker at hente en supplerende kort . Sæt kablet ind på computeren og nuvi , og computeren skal se det . Det nuvi tyder på, at det er i masselagringstilstand med et billede af en nüvi er tilsluttet en computer skærm . Du bør også være i stand til at se to nye flytbare drev i " Computer " på din PC.


Relaterede artikler


hvordan du opgraderer højttalere i en Honda Odyssey
hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima
hvordan man opbygger en trække bil
hvordan du installerer konvekse blindvinkelspejle
hvordan man wire en Kenwood bilradio
viper bilalarm instruktioner
hvordan man kan barbere bil emblemer
hvordan man programmerer en nøglering til en Range Rover
hvordan du installerer løfte fjedre på en jeep
hvordan man kan justere slapper barer