Corvette maling fjernelse

Corvette maling fjernelse

Der er tre måder at fjerne maling fra din Corvette . En mulighed er at bruge sandblæsning eller en anden sprængning metode . En anden mulighed er at bruge en høj-drevne Sander . Den tredje mulighed er at bruge et kemisk malingsfjerner . Denne tendens til at være den mest effektive og nemmeste måde at fjerne maling fra bilen derhjemme , da det kræver nogle specialiserede værktøjer og relativt hurtigt fjerner malingen lag fra overfladen af din Corvette

Du skal bruge: .
Øjenbeskyttelse .
Gummihandsker .
Åndedrætsværn .
Kommercielle styrke malingfjerner .
Malerpensel .
Plastik skraber .
Engangs beholder .
Acetone .
Klude .
Slibeklods .
Sandpapir , der er egnet til brug med metal


1
arbejde i 3-. eller 4- fods sektioner for de mest overskuelige maling fjernelse metoder . Bær øjenbeskyttelse , gummihandsker og en respirator maske til at beskytte dig selv mod stærke kemikalier . Arbejde i et godt ventileret område , eller udendørs for maksimal sikkerhed .
2 .
Maling malingen stripper på siden af Corvette . Tillad stripper til at sidde i ca 10 minutter . Hvis stripper begynder at tørre , male på en anden frakke .
3 .
Skrab stripperaftræks med en plastik skraber . Smid maling gunk bort i engangsbeholdere . Strip hele området af Corvette , hvorfra du vil fjerne malingen .
4 .
Tør hele overfladen af Corvette med en gammel klud dyppet i acetone . Dette vil fjerne enhver af de resterende maling gunk , og eventuelle rester fra maling remover .
5 .
Sand området med sandpapir beregnet til metal , og en slibeklods . Dette vil selv den overflade, fjern eventuelle resterende maling og forberede din Corvette for sin nye maling job .

gode råd og advarsler


 • Nogle malinger er mere modstandsdygtige over for kemiske maling strippere end andre . Hvis dit køretøj er resistente over for maling remover , kan du prøve flere forsøg på at fjerne malingen med kemiske, eller du kan have til at ty til slibe malingen væk med hånden eller med en sandblæsning maskine . Da disse fjernelse metoder er langt mere intensiv og tidskrævende , kan du overveje at tillade en professionel til at fjerne maling , hvis disse metoder er nødvendige .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer en eftermarkedet cd afspiller i en 96 Audi A4
  hvordan man keramisk frakke en udstødning
  hvordan du installerer arp hoved pigge
  hvordan man kan tilslutte en trailer til en hitch
  hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon
  hvordan man programmerer en hugorm fjernbetjening 480
  hvordan man wire flere ohm subwoofere
  hvordan du indstiller uret i en Pioneer DEH 2500
  gratis vejledning til at omprogrammere en deaktiveret nøglefri adgang fjernbetjening
  hvordan man får bestanden radioen ud af en 2000 Honda Civic hatchback