bilradio værktøjer

bilradio værktøjer

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

Du kan installere din egen bil stereoanlæg , hvis du har de rigtige værktøjer til at gøre arbejdet sikkert og effektivt . Visse af de værktøjer er varer , at det grundlæggende gør-det -selv burde have i sit hjem eller garagen . andre er konkrete værktøjer, som bliver nødt til at blive købt på bildele butikker eller hjemme audio dele center

Installation og fjernelse

Installation et stereoanlæg kræver at fjerne bilens instrumentbræt , i de fleste tilfælde vil en skruetrækker sæt være nødvendig for at fjerne skruer , der holder dashboardet på plads . Vinklede skruetrækkere hjælpe dig med at få ram på skruer , der er i akavede stillinger . Et panel fjernelse værktøjer fungerer som et omdrejningspunkt at lirke instrumentbrættet væk og fjerne dele fra snaps . Et klip remover kan hjælpe med at adskille interiør dele, der er klippet på rammen af bilen .

Wiring

Wire strippere og bidetang er nødvendigheder , hvis du har planer om crimpning af kabler ud af dit nye stereoanlæg i bilens elektriske system . Krymper vil gøre arbejdet med at bringe de løse ender af ledninger sammen , før du placerer en krympehætte på det . Du kan også bruge en lodning pistol i stedet for presning til at fastgøre de elektriske ledninger sammen med smeltende plastik og varme op metaller til at udføre kosmetisk reparation .

Box Bygning og Indretning

Installation en ny bil stereoanlæg omfatter skabelsen af en trækasse , der stereo sidder i. Værktøjer som en Multi-Scribe giver dig mulighed for at kopiere form og konturer af de eksisterende plads til at være besat af boksen . Opbygning af boks vil kræve flere basale træbearbejdning værktøjer , herunder en sav til at skære de materialer , en slibemaskine til at udjævne kanter og en router til at skabe trimme paneler og lister . En multi -purpose Dremel værktøj med flere vedhæftede filer til slibning , skæring og arkivering er også et nyttigt redskab i denne proces .

Prøvningsudstyr

Du vil ønske at teste styrken eller eksistensen af en stærkstrøm , når du installerer din bil stereo . En test lys vil give dig elforbruget , skønt et multimeter kontrol spænding, strøm og modstand og er mindre tilbøjelige til at skade en bilens elektriske system , hvis de anvendes forkert . En fase tester vil hjælpe dig med at afgøre om du har tilsluttet stereoanlægget hoved enhed korrekt , for at dit system til at spille cd'er . En SPL meter er et nyttigt redskab i fin- tuning af en bil stereo balance , niveauer og andre kvalitets komponenter , og det måler drift støjniveauer af en bil .


Relaterede artikler


hvordan man kan måle for støddæmpere
fordelene ved pigdæk
hvordan du fjerner en 99 solformørkelse fabrik stereo
hvordan man kan tilpasse biler & hjul
hvordan man laver min honda hurtigere
Corvette dæk specs
hvordan man opbygger en brugerdefineret lastbil
instruktioner for drop sjækler
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af en lastbil
DIY stænklapper