florida love om blå prik baglygter

florida love om blå prik baglygter

Blue prikker er almindeligt installeres af motorcyklister at gøre opmærksom på deres motorcykler som de kører ned ad vejen . Når folk ser dem , det griber deres opmærksomhed . De fleste motorcyklister føler , at blåt lys hjælpe med at forbedre rytternes sikkerhed . Blå prik baglygterne er også almindelige på hotrods og til tider er installeret på de daglige køretøjer . Modstandere af blå prik baglygter føler , at chauffører kan blive forvirret og tror, at køretøjet er en nødberedskab køretøj . På grund af dette , har mange stater , herunder Florida love om brug af blå prikker .

Blå Dots

Ifølge Law. Onecle. com , Florida definerer en blå prik baglygte som en rød baglygte linse med en blå eller lilla inset vedlagte , der svarer til ikke mere end en tomme i diameter er fastgjort til bagsiden af et køretøj .

Lovgivning

Ifølge afsnit XXIII Motorkøretøjer Afsnit 320,01 , køretøjer titlen under " custom bygget køretøjer " og " street stænger " kvalificere til at bruge blå prik baglygter , så længe lyset opfylder statens definition . Lovgivningen indeholder ikke nogen liste brugen af blå prik baglygter på motorcykler som enten lovligt eller ulovligt .

Salg af Blue Dot Lights

Florida lovgivning ikke forbyder salg af baglygterne , der har blå prikker pre-installeret . Du behøver ikke at dokumentere , at du planlægger at installere blå prik baglygter kun på specielt godkendte køretøjer .


Relaterede artikler


Sådan nulstiller nøglefri optagelse på et 1993 Ford Thunderbird
retninger for at installere en subwoofer og forstærker
hvordan du installerer en hætte lås
hvordan du installerer en lastbil kasse
hvordan man bruger spækket vinterdæk i Florida
Hvordan installerer jeg bugsering spejle på en Dodge Ram ?
rustfrit stål udstødning tip
eftermarkedet bilstereo monteringsvejledning
hvordan man kan isolere din bil
hvordan du fjerner en bagsæde fra en Nissan søgen