hvordan du fjerner Honda emblem på 2005 overenskomst

hvordan du fjerner Honda emblem på 2005 overenskomst

Fjernelse emblemer , eller " De-badging ", som det ofte er nævnt , er en populær udvendige design mulighed . På bagsiden af en 2005 Honda Accord er to klare emblemer . Der er " H " symbol beliggende i midten af bilen over nummerplade . Der er også Accord bogstaver skrevet på det nederste højre side og eventuelt bogstaver under dette på visse modeller . Disse emblemer og bogstaver er let fjernes, hvis du tager nogle forebyggende foranstaltninger og arbejde langsomt

Du skal bruge: .
Tandtråd eller fiskesnøre .
Føntørrer .
Varmt sæbevand .
" Goo Gone "eller andre citrus-baserede rengøringsmiddel.
Vaskeklude .
Autovoks .

Fjernelse en Emblem


1 .
Vask området omkring emblem med en sæbevand blanding . Dette vil fjerne alle de snavs og snavs på og omkring emblem og forhindre ridser . Tør området med en vaskeklud .
2 .
Varm emblem ved hjælp af slag-tørretumbler . Vær sikker på at varme det hele . Dette vil svække lim. Husk, at du bliver nødt til at gentage dette trin ofte som limen vil køle ned
3 .
Brug fiskesnøre eller tandtråd at lirke emblem eller bogstaver ud . Flyt frem og tilbage langsomt . Hvis du føler at du ikke gør nogen fremskridt , stop , fjerne den linje og anvende varme med blow- tørretumbler .
4 .
Fjern sidesten lim ved at anvende din citrus-baserede renseprodukt . Vær generøs med mængden . Det vil tage en god mængde tid og knofedt .
5 .
Rens området med sæbevand blandingen når alle limen er væk . Tør dette område og anvende et lag voks . Gentag disse trin på alle andre emblemer , som du ønsker at fjerne .

gode råd og advarsler


 • Flyt langsomt . Dette job kræver tålmodighed . Rushing dette job vil resultere i ridser .
 • Det er nyttigt at gøre dette på en varm , fugtig dag som varmen kombineret med den fugtighed , vil støtten i svækkelse den lim, der holder emblem til bilen . Du vil heller ikke hele tiden skal opvarme overfladen lige så meget med blow- tørretumbler .
 • Tjek emblem for bolte . Nogle emblemer er skruet ind i stedet for limet på . Disse emblemer skal fjernes ved at tage ud bolte . Dette er en opgave bedst overlades til en professionel , som at sætte hullerne samt maleri vil være påkrævet .
 • Vær omhyggelig med ikke at overophede overflade med blow- tørretumbler , da dette kan beskadige malingen .
 • Hvis du fjerner emblemer på en ældre bil , vil der være en mærkbar stedet, hvor emblem plejede at være , da malingen på dette sted har ikke haft den samme sol som resten af bilens lak .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer spole afstandsklodser på en Jeep Cherokee
  hvordan man kan øge bas output på en højttaler med en kondensator i en serie med en højttaler
  Haldex Barnes selskabsskat hydraulisk pumpe specifikationer
  1997 Hyundai Tiburon radioanlæg
  Hvordan kan jeg programmerer en trådløs døråbner for en ford escort ?
  hvordan du installerer en jeep gulvafløb
  hvordan man programmerer en fjern nøglefri adgang transmitter til en 2002 Pontiac Grand Am
  hvordan man tilslutte en bil audio forstærker
  hvordan man kan fjerne min jensen 315x cd fra stregen
  hvordan man kan ændre ’91 Cadillac bilradioer