hvordan du fjerner en oem spoiler

hvordan du fjerner en oem spoiler

OEM ( Original Equipment Manufacturer ) spoilere installeret på de fleste biler giver form over funktion . En spoiler bør gælde downforce over den bageste dæk til at forbedre sving , mens du accelerere . Dog kan de fleste spoilere installeres af producenterne under produktionen ser godt , men giver meget lidt stabilitet i sving . Hvis du ønsker at få mest ydelse ud af dit køretøj , skal du fjerne OEM spoiler , så du kan erstatte det med en bedre fungerende spoiler

Du skal bruge: .
Socket sæt .


1 .
Åbn stammen for at se undersiden af dækket låget . Dækket Låget er branchens betegnelse for den øverste del af bagklappen .
2 .
Find bolte på hver side af dækket låg , der holder spoileren på plads . De fleste stammer har en sub frame eller to lag metal : et lag med huller i det, at du kan se , når man ser på undersiden af dækket låget , og den faktiske dæk låget . Boltene er mest sandsynligt i et af hullerne i sub rammen .
3 .
Fjern bolte med en dyb brønd stik . Har en assistent holde spoiler for at forhindre det i at falde , når du fjerner de bolte .
4 .
Løft spoiler ud dækket låget .


Relaterede artikler


Hvordan løser jeg en radioantenne på en Chevrolet Trailblazer ?
auto pin afstribning ideer
define forskudt hjul
Hvordan kan jeg køre et handicap bil ?
typer af lightere i biler
specifikationerne for en Garrett T25 turbo
hvordan man kan omprogrammere en mitsubishi 290p103a10 fjernbetjening
hvad er en MSD tænding ?
hvordan du aktiverer Bluetooth på en 2007 Tahoe
specifikationer for MTX Thunder 6500 klasse D forstærker