hvordan du installerer en lastbil seng dække

hvordan du installerer en lastbil seng dække

Truck ejere tilbringer en stor del tid og kræfter at bevare deres køretøjer . En af de mest oversete tilbehør til lastbilen kan være gode kvalitet lastbil seng dække . Metal lastbil seng sidepaneler og gulve kan lide af regn , snavs og ultraviolet lys. Objekter kan flyve ud af bilen sengen og blive projektiler . Custom fremstillede lastbil sengelinned , er fremstillet af robuste vejrfast materialer kan beskytte sengen fra miljøet , sikre stuvet objekter og endog forbedre gas kilometertal . Truck seng roll-type dækker kan købes for enhver fabrikat, model og år lastbil .

Du skal bruge:
End skruenøgler
. Hack så .
Målebånd .
Klemmer .


1 .
Kør til din lokale auto dele butik eller lastbil dele forsyningssiden . Du skal bruge fabrikat , model og år af din lastbil til at købe bilen dækker pakken . Du kan tage den med hjem , hvis de har det på lager . Du har måske til at bestille den og vente på sin forsendelse fra et lager . Kontroller, at feltet indeholder de korrekte oplysninger vedrørende din lastbil specifikationer .
2 .
Park dit køretøj i et åbent område , som en carport eller indkørsel . Åbn æsken og sprede skruer og dele på gulvet . Læs anvisningerne , der starter fra trin 1 . Sørg for, at dele alle har været indeholdt i sættet .
3 .
Placer skinnerne . Tag en af sideskinner og sæt den på toppen af lastbilen jernbane . Placere den i henhold til anvisningerne . Den øverste af halen porten skal sidde plant med enden af skinnen . Hvis det udhæng , skal du skære det overskydende med et hack så at sørge for det passer . Gør det samme med den anden skinne . Brug den midlertidige skruetvinger til at holde styreskinner på plads for denne procedure . Når det er blevet tilpasset og skåret , fastgør den permanente klemmer-fire på hver side-jævnt fordelt i henhold til brugsanvisningen og spænd dem med en skruenøgle
4
Tag selv . lim weatherstripping stykke og placere det på den forreste del af truckens sengen oven på skinnen . Kør tætningslister stykke fra slutningen af en føringsskinne til den anden ende , flugter med føringsskinnen ender . Træk den selvklæbende bagside , og tryk den på i en lige linje . Cut enhver adgang slukket , så det nydeligt udseende klippede med føringsskinne ender .
5 .
Placer dækslet beholderen på forsiden lastbil jernbane . Den har to strammere , mærket til højre og venstre , som er forbundet til det . Fastgør de to de to strammere i føringsskinnen slots og lade dem løs , så de glider let i skinnen slots . Stræk træk stroppen til slutningen af lastbilen sengen , mens du oprulle fleksibelt dæksel på samme tid .
6 .
Stræk dækslet på bagsiden af bagklappen . Du vil se to låsemekanismer knyttet til sin ende-en til højre side og en til venstre . Forbind hver låsemekanisme i slutningen af hver føringsskinne slot . Det bør snap ret i. Kontroller, at dækslet låses på plads på bagsiden position . Låse den op og lad den trække ind i beholderen-det vil glide af sig selv . Du hente det ved at trække i stroppen og låse den ned på plads . Du kan justere strammere for pres du har brug for .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en nøglering om 1994 forstæder
Hvordan installerer jeg en cd -afspiller i en 2004 Chevy lavine ?
Sådan nulstiller nøglefri optagelse på en 1999 Buick
hvordan man laver en trækasse til din afhentning
hvordan man programmerer en selvspændende fjernbetjening til en 1991 Buick Park Avenue
Hvordan installerer jeg et dobbelt batteri system i et køretøj ?
hvordan du fjerner en ’06 Honda Civic radio
hvordan man programmerer prestige nøglefri fjernbetjeninger
hvordan du installerer en eftermarked radio i en GMC Yukon
hvordan du fjerner en dvd fra gps i en Toyota Prius