hvordan du installerer et relæ med eftermarked skjulte forlygter

hvordan du installerer et relæ med eftermarked skjulte forlygter

Hvis producenten installerede halogen forlygte pærer på bilen er for svagt eller ofte går i stykker , kan du ønsker at erstatte dem High Intensity Discharge ( HID ) forlygter med et relæ . HID forlygter holder længere og sætte mere lumen end at gøre halogenpærer . Relæet , der følger med HID forlygte kit , forbedrer effektiviteten af den HID lygten og forhindrer dem i at modtage chok af el

Du skal bruge: .
HID lygten kit
. Skruenøgle .


1 .
Sluk dit køretøj , hvis det var på , og prop åbne hætten .
2 .
Tag negative batterikablet fra batteriet .
3 .
Tag ledningsnettet fra bagsiden af lygten forsamlings-og fjern den nuværende halogen forlygter pære inde fra lygten forsamling .
4 .
Forbind den positive ledning fra relæet , der følger med HID forlygte kit til pluspolen på bilens batteri . Tilslut den positive batterikabel til den positive batteriterminaldæksler således at både positive kabel og den positive ledning fra relæet er knyttet til den positive batteriterminaldæksler .
5 .
Slut negative ledning fra relæet til den negative terminal på batteriet . Tilslut det negative batterikabel til den negative terminal .
6 .
Slut ledningsnettet fra den ballast , der følger med HID forlygte det til stikket på HID forlygte og indsætte HID forlygte ind , hvor halogen forlygte var .
7 .
Fastgør ballast til bagsiden af lygten forsamling med dobbeltklæbende klæbepuder fastsat i HID forlygte kit . Fastgør ledninger med lynlås bånd gives i sættet .


Relaterede artikler


hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
hvordan du fjerner et blad overbelastning fjeder
hvordan du tilføjer konvekse spejle på sideview spejle
1992 Honda Prelude spankulere bar installation
Toyota Camry højttaler fjernelse
sarona jorden effekter
retninger for at installere en subwoofer og forstærker
hvordan man kan male fælge flad sort
hvordan man kan sætte på forruden decals
hvordan du installerer Sirius radio i en 2002 Ford Explorer