hvordan du installerer generator på en 1990 forspil

hvordan du installerer generator på en 1990 forspil

Fra 1990 Honda Prelude var Honda 's første forsøg på en bil, der var ud over det sædvanlige , i hvert fald Honda 's standarder . Fra 1990 Honda Prelude var en del af den tredje generation af Præludier (1988-1991 ) , og var den første produktionsmodel at få 2,1 liter , 140- hestekræfter , 4- cylindret motor . Den Prelude rangeret en af de højeste i Motor Trend 's coupe vej prøver med den tredje generation Prelude Si . Motor Trend var myndigheden på forbrugernes ratings , vej afprøvning og køretøj anmeldelser i 80'erne og 90'erne .

Du skal bruge:
3/8-inch skralden og stik sæt med 3- tommer forlængelse
. Tænger .


1 .
Placer generatoren i beslaget på forsiden af motoren og justere den øvre through bolt , eller bræddebolten , med den øverste del af generatoren beslag . Skub den øverste bræddebolten gennem toppen af generatoren og generator beslag , med henblik på at holde generatoren til engine. The toppen generatoren bolt skruer direkte ind i den øvre generatoren beslag. Start bolt i den øverste beslag hul , men ikke stramme den .
2 .
Swivel generatoren nedadgående for at tilpasse de lavere gennem bolt og justeringsanordningen bolt . Tryk justeringsknappen skrue (skrue med et hul i toppen ) gennem ryggen og ud foran generatoren beslag nederst . Start justeringsmøtrikken på justering skrue med et par tråde , men ikke stramme den .
3 .
Skub bunden gennem bolten ind justeringsanordningen skruehullet og skub den gennem dias bar i bunden af generatoren beslag ( semi-U-formet slot ) . Skub bunden gennem bolt i bunden bolt hul i generatoren, og start gevindskæring det ind i bunden af generatoren . Stram ikke bunden gennem bolten .
4 .
Installer drivremmen , der omfatter generatoren . Drivremmen til generatoren omfatter bunden krank skive , generatoren , servostyring pumpe og klimaanlægget kompressor . Klimaanlægget kompressor var ekstraudstyr for dette år . Hvis din Prelude ikke har air condition , så ruten bæltet omkring håndsvinget , generatoren og servostyring pumpe .
5 .
Spænd møtrikken på justering skrue , med henblik på at løfte generatoren . Løft af generatoren vil få bæltet til at stramme . Spænd justeringsmøtrikken indtil du har den ønskede spænding på dit drivrem (ca. 1/4-inch vrikke op og ned er den optimale spænding ) .
6 .
Stram øvre og nedre gennemgående bolte i generatoren , du engang har erhvervet ret spændingen på justering skrue og møtrik . Spænd generator bolte mellem 35 og 50 fods-pounds af drejningsmoment , for at sikre en stærk hold mellem generatoren og generatoren beslag .

gode råd og advarsler


 • Når du installerer en drivrem på et køretøj , aldrig placere dine fingre mellem remmen og eventuelle remskiver . Manglende overholdelse af denne advarsel kan resultere i personskade , hvis du stramme fingeren mellem bæltet og en trisse .


 • Relaterede artikler


  hvordan man sort ud fælge
  Magnaflow udstødning tips
  Corsa oem udstødning tips
  hvordan man programmerer en nøglering til en Range Rover
  hvordan du indstiller uret på en Pioneer DEH - P3600 bilstereo
  hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en 1987 jeep
  hvordan man programmerer nøglefri fjernbetjeninger til Dodge Ram 3500
  hvordan du udskifter stereo i en 2000 Honda Civic
  B16 VTEC motor tricks
  hvordan man kan tage en CD på en Mazda 3