hvordan du installerer rattet dækker

hvordan du installerer rattet dækker

Rattet dækker er blot én af mange gør- det-selv eftermarkedet opgraderinger du kan installere på din bil . En rattet beskytter din rat fra hvor og kan forbedre greb om rattet . Dækker kommer i mange forskellige designs og kan være en stilfuld ekstra feature til det indre af dit køretøj . Rattet dækker sælges på de fleste større Bilreservedelsforretninger og kræver ingen redskaber eller særlige ekspertise for at installere

Du skal bruge: .
Vinyl renere
Rattet dækker .


1 .
Tør rattet grundigt med en vinyl renere . Forsømme at rengøre rattet første kan resultere i mug og bakterier vokser under dække over tid .
2 .
Strip rattet dækning af eventuelle tie- downs eller wraps . Sid i din førersædet og tilpasse dækning med rattet . Begynd indpakning det rundt om hjulet ved at skubbe snit omkring indersiden kurve af dækslet over hjulet. Starter på toppen.
3 .
Hold dække med den ene hånd og arbejde det rundt i toppen af hjulet en lille smule ad gangen , skifte sider med få inches . Fortsæt skubbe dækslet over rattet , indtil den øverste halvdel er færdig .
4 .
forsigtigt videre til ombryde dække omkring den nederste halvdel af hjulet . Hold den ene hånd på det færdige del for at forhindre den i at glide ud som dækslet fortsætter med at få vanskeligere at ombryde omkring den sidste del af rattet.
5 .
Når du har det Størstedelen af rattet dækker indpakket , skal du bruge nogen kraft for at strække den sidste del af dækslet over hjulet. Vær omhyggelig med ikke at uheld trække resten af låget under denne del af processen . Fastgør øverste halvdel af låget med den ene hånd og træk ned med den anden så langt som du kan , indtil du er i stand til at glide den over rattet .
6 .
Brug begge hænder at arbejde dækslet på rattet , så det virker endnu og symmetrisk .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke er i stand til at få rattet dække den af startende i toppen , så prøv at starte i bunden og arbejde dig op i stedet . Vær omhyggelig med ikke at ramme dig selv i ansigtet , mens tvinger den sidste del af dækslet på , selv om .
 • Brug en hobbykniv til at trimme den inderste ring i rattet dække for at give det en mere professionelt udseende .
 • Vær forsigtig, når du udfører trin 5 for at undgå at ramme dig selv , hvis fingrene skulle glide dækslet mens du trækker det så svært
 • Bliv ikke frustreret . installere rat dækker kan være vanskeligt , hvis dækslet ikke er elastisk nok til at passe over rattet nemt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man wire en jensen bilstereoanlæg
  hestekræfter specifikationer for Edelbrock rpm hoveder på 360 la motorer
  ting er nødvendige for at male en bil
  hvordan man laver en scooter motor renere og hurtigere
  hvordan man beregner fælgdimension
  hvordan man kan omprogrammere en 1992 Chevy fjernbetjening
  Hvordan installerer jeg et stereoanlæg i en 1990 Honda Accord ?
  hvordan man programmerer i 2001 Malibu fjernadgang transmitter
  1992 Honda Prelude spankulere bar installation
  hvordan du udskifter en in- dash stereo i en 1997 Saturn SW2