hvordan du starter din vw motor eksternt

hvordan du starter din vw motor eksternt

Volkswagen-biler af de fleste modeller og året er udstyret med nøglefri adgang og fjernbetjening start kapaciteter . Denne teknologi gør det muligt for dig at starte din motor fra så langt som et par hundrede meter væk ved hjælp af en nøglering fjernbetjening . Med fjernbetjeningen , kan du få adgang til din motor starteren i ti minutter ad gangen og få din bil varmet op i koldt vejr . Start af bilen tager kun sekunder, og med de rigtige trin, du kan kontrollere , hvordan din bil er startet
1 .
Tryk på " Lock " -knappen på fjernbetjeningen , og vent , indtil blinker på din bil .
2 .

Tryk og hold startknappen på fjernbetjeningen , indtil motoren starter . Slip knappen . Dette vil starte din motor i ti minutter, hvorefter den automatisk slukker .
3 .
Tryk og slip " Lock " -knappen igen , så tryk og hold startknappen , mens bilen kører for at slå den automatiske starteren off .
4 .
Tryk på " Lock " -knappen , og hold derefter starteren knappen igen for at aktivere fjernbetjeningen starteren en ekstra gang , hvis motoren er blevet off i mindst ti sekunder mellem forsøgene
5 .
Indtast din bil med din tændingsnøgle og tænd bilen på som normalt at afslutte auto start og til rent faktisk at engagere tændingen .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter Cummins 24- ventil dyser
hvordan du installerer en radio i en 2008 Dodge Ram
hvad er en blok plade for en ford 302 ?
hvordan man kan øge bas output på en højttaler med en kondensator i en serie med en højttaler
instruktioner til at installere en kold luft indtag på en 2008 Dodge Ram
hvordan du installerer trailer lys på en jeep
hvordan man tilslutte et hus stereo til en bil
hvordan man kan male tromlebremser
hvordan du bestiller personligt nummerplader
fjernelse af en Ford Escort zx2 bilstereo