hvordan du tilpasser Kammertjeneren nøglefri adgang

hvordan du tilpasser Kammertjeneren nøglefri adgang

Nøglefri adgang fjernbetjeninger , også kendt som kammertjener fjernbetjeninger eller nøglevedhæng , er blevet næsten standard funktioner på de fleste biler rundt omkring i verden . Med visse typer fjernbetjeninger og transmitter systemer , kan du tilpasse din fjernbetjeningerne under programmering til at styre en række forskellige funktioner på din bil . Denne tilpasning vil gøre det muligt for dig at synkronisere fjernbetjeningen til dit bagagerum udløsermekanisme , din dørlåse og endda din bils tyverialarm
1 .
Indtast din bil , så lad din førersiden døren åben og sæt din nøgle i bilens tænding .
2 .
Drej nøglen til " Kør " position og tryk på " Betjent " knappen på din fjernbetjening. Du kan trykke på det én gang at programmere alarmen , to gange for at programmere stammen frigivelse og tre gange for at programmere din fjernbetjening starteren .
3 .
Vent på hornet at synge en , to eller tre gange , afhængigt af hvor mange gange du trykker på " Betjent " knappen , og derefter trykke på og holde knappen igen .
4 .
Tryk på knappen på fjernbetjeningen , som du ønsker at programmere og slip den . Gøre dette, mens du stadig holder " Betjent " -knappen.
5 .
Vent på hornet at synge igen, og frigive " Betjent "knappen for at afslutte processen. Du er nu fri til at gentage trin for at tilpasse en anden funktion til en anden knap .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne nakkestøtten på en 1996 Mustang
hvordan du fjerner en stereo fra en Ford F -150
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil
hvordan man kan farve auto sæder
hvordan man kan erstatte en motorcykel udstødningssystem
hvordan man kan afgøre den hage størrelse for en femte hjul trailer
hvordan man powdercoat fælge
nummerplader stilarter
hvordan de skal dække en auto højtaler kasse
hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en ’99 arv outback