hvordan man kan ændre en Mini Cooper

hvordan man kan ændre en Mini Cooper

Den nyeste generation Mini Cooper er mere en åndelig hyldest til det skelsættende forgænger end en ægte evolution af chassis . Fuldt manipuleret og bygget af de bayerske galninge hos BMW , Cooper faktisk har meget mere til fælles med BMW 1 og 3- serie end noget bygget i Longbridge , England . Dette er både Cooper 's største fejl og stærkeste kraft : det er faktisk temmelig tung til sin størrelse , men BMW 's ekspert chassis ingeniører have udlignet mini 's ekstra heft ved at indarbejde en række design-elementer fra den 3- serien . Kombineret med Cooper 's kraftfulde motor og korte akselafstand , denne teknik gør det til en alvorligt stout pakke efter en smule modifikation

Du skal bruge: .
Metrisk og standard stikkontakter , komplet sæt
. Fladhovede og Phillips hoved skruetrækkere , komplet sæt .
Gulv jack og bukke .
Formning af metal og skærende værktøjer såsom vinkelslibere , save og hamre .
Svejser og svejsning forsyninger .


1 .
Shed vægt . I betragtning af det mål , gør Mini £ 2. 700 masse det pot- mave svin med sport kompakte biler . Start ved at erstatte de 53 £ soltaget med to paneler lavet af glasfiber eller kulfiber vejer mellem syv og ti pounds total . Dette vil fjerne vægten fra toppen af bilen , hvorved tyngdepunktet langt lavere . Købe og installere en let , eftermarked katalytisk konverter-back ( " kat-back " ) udstødningssystem at erstatte Mini 's 44 pounds værd af resonatorer og halstørklæder .
2 .
Installer et sæt af lette ( under 15 pounds ) , smedede aluminium racing hjul og den bredest ultra high performance dæk , der vil passe . Brug et sæt af 15- tommer diameter hjul i stedet for de 17 's , der kom ekstraudstyr på Mini Cooper S. Ikke alene er 15 's debatably bedre ud på de små Mini , vil du opdage, at populariteten af denne størrelse betyder et større udvalg af hjul og dæk til rimelige priser . Den lette hjul vil barbere omkring 20 pounds af un-affjedrede masse ( masse ikke understøttes af suspension) , som betaler enorme udbytte i alle aspekter af performance .
3 .
Installer en række kort stivere at få Cooper tættere på terra firma . Mini bruger allerede en af de bedste suspensionen designs på planeten , så du ikke virkelig har brug for at installere alt for stiv fjedre og stød , så længe du bruger en anstændig sæt dæk . Sænkning af bilen med 1,5 inches vil hjælpe suspensionen til at gøre sit job, men ikke bare bruge et sæt sænkningssæt til at gøre det . Bestanden Cooper har kun omkring 2,5 inches af opadgående rejse , så du bliver nødt til at installere en række stivere med en kortere støddæmper for at undgå konstant bunden ud .
4 .
Installer en kompressoren og tilhørende injektorer , computer og brændstofpumpe fra en Cooper S. Hvis du allerede har en kompressor Cooper S , derefter installere en overdrive kompressoren skive for at øge kompressoren hastigheden og gøre mere boost . Hvis du er ude efter nogle virkelig store gevinster , mener twin-oplader din Cooper S ved at installere en GT28R størrelse turbo at fodre kompressoren . Denne fremgangsmåde er ikke nemt , men det vil netto du over 300 hestekræfter til hjulene .
5 .
Installer et sæt af bremseklodser med en ekstremt aggressiv forbindelse ( R4S eller tilsvarende ) til drage fordel af Cooper er lidt overdimensioneret bremse rotorer . Installere et sæt flettet stål bremse linjer i stedet for den bestand, gummi enheder for at øge bremsepedalen føler og send den maksimale pres for at din nye puder .


Relaterede artikler


hvordan du installerer fender flaring på en Wrangler
Cadillac CTS udstødning tips
Nøglefri fjernbetjening program instruktioner til et 1993 Buick Roadmaster
hvordan du installerer rsx coilovers
Hvordan kan jeg montere en flip down skærm ?
hvordan man programmerer HomeLink i et 2003 Monte Carlo ss
DIY : installere en forstærker i en Mazda 5
Ford Ranger jorden effekter
hvordan man bruger en Garman nuvi 850
Avalon jorden effekter