hvordan man kan ændre fra 17 tommer fælge til 16 tommer fælge

hvordan man kan ændre fra 17 tommer fælge til 16 tommer fælge

Hjulene er en af de mest afgørende aspekter af en bils eller lastbil udseende . De findes også i en række forskellige størrelser , fra så lille som 13 inches til så stort som 21 inches og endda større. Ofte er køretøjer med 16-tommer hjul opgraderet til 17-tommer hjul , men det kan være ønskeligt at vende tilbage hjulene til den oprindelige 16-tommers størrelse . Det er relativt let at gøre , selvom du nødt til at sørge for den ydre diameter af hjul og dæk pakke forbliver det samme, så at der ikke er problemer med speedometer læsning forkert .

Du skal bruge:
Floor jack
. Dæk jern .


1 .
Fjern de gamle hjul . Først , løsne lug nødder for hjulene . Skub et gulv jack under bilen , og løft den på fabrikken jacking punkt . Konsultere brugervejledningen for korrekt procedure .
2 .
Afslut fjerne lug nødder og derefter fjerne de gamle hjul og dæk . Skub det nye hjul og dæk på bilen . Træk lug møtrikker på med hånden og stram derefter dem med lug skruenøgle .
3 .
Sænk bilen og finish spænde lug nødder til fabrikantens specifikationer . Dette vil normalt være omkring 90 £ /ft , men kan variere fra få til at gøre . Gentag ovenstående trin for de resterende hjørner af køretøjet .

gode råd og advarsler


 • Ved udskiftning dine hjul , så sørg for du bestille hjul og dæk med den rette bolt mønster , bredde og offset for dit køretøj . Også sikre , at den ydre diameter af hjul og dæk pakke forbliver den samme for at undgå problemer med speedometeret læsning forkert . Forkert størrelse hjul og dæk pakker kan også forårsage andre problemer , såsom indgreb i kroppen arbejde , suspension eller bremser . For at holde den ydre dimensioner på samme , når man går med en mindre diameter hjul , skal du installere et dæk , der har en højere dækside . Dit hjul og dæk specialist vil være i stand til at hjælpe dig med at afgøre den rigtige profil dæk, du skal installere på din mindre hjul .


 • Relaterede artikler


  Cadillac CTS udstødning tips
  hvordan man kan programmere VW fjernbetjeningen nøglefri adgang
  gratis vejledning til at omprogrammere en deaktiveret nøglefri adgang fjernbetjening
  hvordan man kan ændre et stereoanlæg i en 2001 Dodge Caravan
  hvordan man kan tage en cd -afspiller ud af en 2003 Ford ekspedition
  trailer svaje bar installation
  afdeling af køretøjer & Highway Safety
  hvordan man sætter en bil forstærker
  Forskellen mellem metalliske & perle bil maling
  Hvordan bruger jeg en Northstar V8 i baghjulstræk ?