hvordan man kan erstatte en Mazda nøgle

hvordan man kan erstatte en Mazda nøgle

Miste nøglen til din bil kan være stressende . Heldigvis er det forholdsvis enkelt at få erstatning nøgle lavet til din Mazda køretøj . Afhængigt af året model af din bil , få en erstatning nøgle kan være så simpelt som at gå ned til din lokale isenkræmmer , selv om nogle nyere biler har bilnøgler med kræver særligt programmeret computer chips , der kun kan foretages af en forhandler eller uddannet bilindustrien låsesmed . Du har flere forskellige muligheder for at have en erstatning nøgle til din Mazda .
1 .
Tag din nøgle til din lokale isenkræmmer og få dem gøre dig til en kopi ved hjælp af deres vigtigste maskine . Dette vil kun fungere, hvis din bil nøgle ikke har en computer chip inde i den. Bilnøgler med computerchips skal kunne synkronisere med bilens computer system for at arbejde .
2 .
Gå til din lokale Mazda forhandler og få dem gøre dig en anden tast . Mazda forhandleraftalen vil være i stand til at formere flishugges nøgler og programmere dem til dig på stedet . Afhængig af størrelsen af forhandleraftalen og alder på din bil , kan forhandleraftalen også være i stand til at replikere en nøgle til din bil uden at have den originale nøgle . Dette kan normalt kun ske med nyligt producerede biler .
3 .
Kontakt en bil låsesmed til at foretage en udskiftning nøgle til din bil . Låsesmede ofte holde blank programmerbare chip taster på hånden samt basale nøgler . Låsesmede typisk opkræve mindre end forhandlere at lave en ny nøgle til din Mazda bil og er et godt alternativ , hvis din nærmeste Mazda forhandler ikke er i nærheden af din placering . Men hvorvidt eller ikke din lokale låsesmed vil være i stand til at foretage en arbejdsgruppe nøglen vil afhænge af hans niveau af raffinement og teknologi , mens din forhandler er en sikker satsning for at få en arbejdsgruppe nøgle . Desuden kan låsesmede ikke være i stand til at kopiere din nøgle uden at bruge den originale nøgle .

gode råd og advarsler


 • Du kan afgøre, om din bil nøgle er en computerchip i det ved at se på toppen af den nøgle, hvor det lægger til din nøglering . Hvis nøglen er almindeligt metal eller relativt flad sort plastik , eller din bil er blevet fremsat i begyndelsen af 1990'erne eller før , chancerne er temmelig høj du ikke har en nøgle med en computerchip .


 • Relaterede artikler


  Sådan opdaterer en onstar liste
  hvordan du fjerner en Lexus LS 400 bilstereo
  hvordan man kan montere en bil stereoanlæg under et sæde
  nissan bilstereo installation
  hvordan man bruger en crossover boks til en bil stereo
  hvordan man wire en 7-vejs trailer stik
  skråstreg udstødning tips
  hvordan man vælger en god autolak
  hvordan man programmerer en Infiniti nøglering
  hvordan man programmerer fjernbetjeningen i nøglefri optagelse på en Dodge Stratus co