hvordan man kan forme en bil organ kit

hvordan man kan forme en bil organ kit

Body kits er en populær eftermarked tilbehør , der kan installeres på en bil til helt at ændre sit udseende . Body kits består af en front og bag kofanger dække og en side nederdel , der går langs hver side af bilen . Ulempen ved et organ kit er , at forskellen eller søm mellem den og bilen kan noticably bred . At lære at forme en bil organ kit kan eliminere disse sømme og gøre kroppen kit ligne det blev bygget på bilen på fabrikken

Du skal bruge: .
180- grus sandpapir
220- grus sandpapir .
Smidig krop fyldstof .
Voks og fedt remover .
Mikrofiber håndklæde .
Spraydåselak .
Spraydåse maling.
Spray kan klare lag maling .


1 .
Installer bodykit som pr sæt instruktioner . Sørg for, at sættet linjer op med bilen perfekt . Når sættet er helt installeret , skal du bruge 180- sandpapir korn til sand alle kanter og sømme , hvor sættet vil blive støbt . Dette omfatter både kanten af bilen og kanten af kroppen kit hvor de mødes langs den forreste og bagerste kofanger dækker og langs sideskørter . Sand , indtil klar lak er fjernet, hvilket efterlader overfladen kedelige og matte .
2 .
med en plastik squeegee , anvende et tykt lag smidig krop fyldstof langs sømmene , indtil de er helt udfyldes På nuværende tidspunkt er det ikke nødvendigt at se godt ud eller glat , så længe alle sømme er fyldt . Tillad fyldstof til tørre i en hel time .
3 .
Brug 220- sandpapir korn til sand filler , indtil den er glat og niveau med de omkringliggende overflader af bilen og krop kit . Sted malertape og papir omkring sømmene , så malingen bliver , hvor du ønsker det , ikke får oversprøjtning på de andre områder af bilen . Tør det støbte områder med voks og fedt remover og en microfiber håndklæde til at fjerne alle resterende voks partikler eller fedtede fingeraftryk .
4 .
Spray en moderat lag primer over alle slebet og fyldt områder . Vent 30 minutter for primeren tørre helt . Spray 03:57 tynde lag maling over primer , venter 10 minutter mellem hvert lag . Flyt kan venstre mod højre , ikke op og ned , og hold det 6 til 8 inches fra overfladen . Påfør 03:57 tynde lag klarlak maling til området ved hjælp af samme teknik som med farven maling .

gode råd og advarsler


 • Hvis smidig krop filler ikke anvendes , vil det støbte områder knæk og bryde ud , da bilen er kørt ned ad vejen .


 • Relaterede artikler


  hvordan man opbygger et skift lys
  gør motorcykel lager udstødning højere
  forchromning specifikationer
  instruktioner om tonet installation
  Hvordan kan jeg omprogrammere Chevrolet fjern dør kontrol?
  afdeling af køretøjer & Highway Safety
  kicker CVR specifikationer
  hvordan man programmerer en universel fjernbetjening til en overhead dør
  Hvordan kan jeg få min v6 mustang hurtigere ?
  hvordan du installerer en nøglefri optagelse på en Dodge Caravan