hvordan man kan polere Sanderson keramiske headers

hvordan man kan polere Sanderson keramiske headers

En Sanderson keramisk header er en type udstødningssystem headeren dækket af et keramisk belægning . Den keramiske belægning hjælper isolere udstødningssystemet og fordele varmen mere jævnt . Dette hjælper køretøjet køre bedre og hjælper med at forhindre udstødningssystemet fra revner eller vridning på grund af uens varmefordeling . Over tid kan det keramiske belægning blive snavset og kedelig ud. Genoprette den keramiske header til en som nyt udseende ved rengøring og polering det til en højglans glans . Denne proces er nemmest hvis du fjerner header fra køretøjet.

Du skal bruge:
Wrench
. Blød klud .
Mild sæbe .
Bløde håndklæder .
Keramiske polish eller aluminium polish .
Chrome scratch remover (klarlakken sikker ) .


1 .
Fjern keramiske header fra køretøjet . Brug en skruenøgle til at løsne og fjerne eventuelle bolte holder header på plads . Forsigtigt twist header væk fra resten af udstødningssystemet for at frigøre det fra køretøjet . Indstil header på en blød klud eller gamle håndklæde til rengøring og polering .
2 .
Rengør overfladen af keramiske header før polering for at fjerne snavs og urenheder , der kan ridse overfladen på header . Brug varmt vand , en mild sæbe og en blød klud eller svamp . Du skal måske rense overfladen flere gange for at fjerne alle fedt og snavs . Tør keramiske header med et blødt håndklæde , før polering .
3 .
Læg en lille mængde af keramik polsk eller aluminium polish på en blød klud . Buff ind i overfladen af den keramiske header ved hjælp af små cirkulære bevægelser . Polere hele overfladen , indtil det er returneret til en højglans glans .
4 .
Gnid en krom fjerner ridser i nogen ridser , der er til stede på den keramiske header . Sørg for at bruge en ridse remover , der er klar lak sikker . Hvis det ikke er , kan det gnide for dybt ind i overfladen af den keramiske og gøre ridser værre snarere end bedre . Brug en cirkulær bevægelse til forsigtigt buff ud ridser . Tør eventuel overskydende rester med en blød klud til at buff det keramiske header til en højglans glans .
5 .
Re-installere den nypudsede keramiske header .


Relaterede artikler


Forskellen mellem coilovers & fjedre
hvordan du fjerner et 1995 Saturn radio
hvordan man programmerer en Infiniti nøglering
hvordan du installerer Nissan Sentra radioer
hvordan du installerer en hætte lås
hvordan man wire op højttalere i en bil
Hvordan øger jeg brændstof kilometertal på en Ford 460 motor ?
hvordan man wire en amp & sub til en eksisterende bil lydsystem
hvordan man wire en flad trailer stik
hvordan man kan slide en Cummins 5,9 brændstof plade