hvordan man kan stille en høj auto radio

hvordan man kan stille en høj auto radio

Beroligende en høj bil stereoanlæg måske ikke blot være et spørgsmål om at skrue ned for lydstyrken . Nogle stereoanlæg vil afhente og afspejle den elektroniske statiske af bilen og spille det i højttalerne , kan som medfører en højere en mere irriterende lyd . Desuden har nogle bil stereo systemer equalizer indstillinger , der kan gøre mængden virke kraftigere , selv om det er slået ned. Andre stereoanlæg kan have været dårligt installeret , og en svag forbindelse eller udsat ledning kan forårsage statisk støj

Du skal bruge: .
Forstærker
Tape .


1 .
Juster equalizer . Undertiden skrue ned for volumen forstås skrue ned del af volumen . Equalizeren , som alle bilradio har kontrollen ved et minimum bas , diskant , mid-range ( undertiden ) , fader og balance . Den ideelle ramme for faderen og balance er at være i midten , distribuere lyden jævnt og ikke foran venstre sprængning af alle de lyde på føreren. Mange bilradio har en kraftfuld bas booster equalizere , der er for meget for nogle brugere . Resultatet er høj bas ved lavere mængder . Svaret er simpelthen at skrue ned for bassen . Juster equalizer indstillinger , indtil de er på et niveau der passer til føreren .
2 .
Check for løse forbindelser . Fjern hoved enhed stereoanlæg ved nysgerrige væk fra Dash omkring det . Være forsigtige med ikke at beskadige tankestreg. Se på bagsiden af stereo , hvis det var installeret dårligt , der kan blive udsat ledning . Eksponeret ledning kan forårsage en høj statisk lyd . Wrap enhver udsatte wire i elektrisk tape . Kontroller, at alle ledninger er på plads , mens bunken er ude . Sæt hovedenheden igen, og tilslut instrumentbrættet .
3 .
Tilføj en effektforstærker . Sommetider dårligt lavet bilradio vil afhente elektrisk støj i bilen . Dette er til dels skyldes talerne ikke modtager nok strøm . Talerne vil ofte blive højere , da motoren omdrejninger og roligere , når motoren ikke er arbejder hårdt . Hertil kommer , summende statisk eller elektriske eller brummen kan høres . Løsningen er at drive højttalere med en ekstern forstærker . Den eksterne amp leverer konstant strøm til højttalerne og løse dette problem .


Relaterede artikler


Camaro tips
instruktioner til en ford køretøj programmerbar garageportsåbneren
hvordan man kan male Camaro bremsecalipre
hvordan du gør din 1998 Mustang GT gå hurtigere
hvordan man kan sætte bogstaver på en lastbil
hvordan man tilslutte en bil forstærker og højttalere
lyddæmperen tips til en 2004 Mustang
hvordan man opbygger en kile stil subwoofer kasse
hvordan man kan omprogrammere en 1996 Chevy fjernbetjening
hvordan man kan gøre subwoofere højere