hvordan man kan tilpasse en pickup

hvordan man kan tilpasse en pickup

Pickup trucks er ikke kun for folk med husdyr eller læs at trække rundt . Flere mennesker vælger at køre pickup trucks på grund af deres udseende og eftermarkedet muligheder . Fra fælge og maling til indvendige tilbehør og udstyr , er der uendelige muligheder for at tilpasse en pickup truck . Opgrader kraft og ydelse , tilføje komfortudstyr og ændre truckens look , der passer til din smag og stil
1 .
Paint lastbilen en anden farve end fabrikken farve til helt tilpasse det ydre . Der er specialmalinger at glød i mørke , har metallisk flake , ændre farver fra forskellige vinkler og endda ændre farver, når de udsættes for UV- stråler . Brug disse malinger også at tilføje grafiske designs til en ny maling job eller den eksisterende maling .
2 .
Udskift fabrikken hjul med eftermarkedet fælge og dæk . Bruge en større størrelse fælg end fabrikken rand , men en mindre dæksiden på dækket . Dette gør det nye sæt nem at passe , men udføre og se bedre ud end den fra fabrikken indstillet . Krom , billets aluminium og lakeret fælge er tilgængelige for lastbiler .
3 .
Rediger inde i lastbilen ved at opgradere elektronik . Tilføj tv -skærme , en eftermarkedet stereoanlæg , større højttalere og et GPS-system til lastbilen .
4 .
Føj magt til lastbilen ved at erstatte den bestand luftindtaget med en kold luftindtag sytem . Udskift udstødningssystemet og lydpotte med eftermarkedet systemer . Disse er både hurtig og billig måde at tilføje hestekræfter .
5 .
Gør lastbilen kører bedre ved at erstatte fabrikken chok og suspension med en eftermarkedet suspension. Lastbiler kan udstyres med en lift kit til en højere kørehøjde eller en sænkning kit til en lav rytter look . Sænkning kits kan anvendes sammen med en airbag affjedring , så lastbilen kan løftes og sænkes ved at bladre en switch .

gode råd og advarsler


 • Ikke alle eftermarkdsreservedele og tilbehør er lovligt for offentlige veje . Tjek din lokale statslige love for eftermarkedet Autoudstyr .


 • Relaterede artikler


  WRX STI konvertering
  DIY : bedliners
  uhaul blår dolly instruktioner
  Sådan opdaterer bil grafik
  DIY : ladrumsindsatse
  hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en 1987 jeep
  hvad er en front kofanger Stinger til?
  hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en ’99 arv outback
  Hvordan kan jeg montere en flip down skærm ?
  hvordan du installerer en nummerplade beslag på en Dodge Ram 2500