hvordan man kan tilslutte ledningerne på sort glorie projektor forlygter

hvordan man kan tilslutte ledningerne på sort glorie projektor forlygter

Hvis du er utilfreds med den lysstyrke og udseendet af din fabriksinstallerede halogen forlygter , kan du installere sort halo projektor forlygter . Snarere end at bruge en reflektor inde i forlygten forsamlingen til at sprede og sprede lys , fokus projektor forlygter en stråle af lys ud på vejen . Den sværeste del af at installere glorie projektor forlygterne kan tilslutte ledningerne fra forlygterne på køretøjet , da der er flere forskellige farver ledninger , som skal hooked op . Heldigvis den rette procedure er temmelig ligetil og bør ikke tage mere end en halv time at fuldføre

Du skal bruge: .
Halo projektor forlygter
Crimp stik .
Quick stik .
Tænger .
Tape .
Volt meter .
Wire stripper .


1 .
Sæt din glorie projektor forlygter på et arbejdsbord og for hver enkelt, samle op de hvide og sorte ledninger fra bag lygten samling i et par af hvide tråde og et par sorte ledninger . De hvide ledninger er den neutrale ledninger og de sorte ledninger er de positive ledninger .
2 .
Strip enderne af hvide og sorte ledninger til at afsløre bare kobber . Twist den nøgne kobber fra hvert par af hvide og sorte ledninger rundt om hinanden .
3 .
Installer en krympe -stik over enderne af den snoede sorte og hvide ledninger og krympe ned på halsen af Crimp stikket med din tang ordentligt sæde det . Hold den mandlige leder af Crimp stikket uncrimped til senere brug . Ombryde hals Crimp stikket i elektrisk tape for at sikre fugten ophold ud af ledninger .
4 .
Installer en krympe -stik for enden af den uudnyttede røde ledning fra glorie projektoren forlygter og en krympe -stik på reservedele sorte ledning fra halo projektoren forlygterne . Hold den kvindelige ledere af de Crimp stik uncrimped til senere brug .
5 .
Forbind den positive ende af din volt meter til din bil batteri .
6 .

Hold ledningsnettet fra bilen , der gik ind i den forrige forlygten forsamling i hånden . Test hver wire, der løber fra ledningsnettet til strøm ved at røre den negative ende af et voltmeter for at føre an i ledningsnettet . Afgøre, hvilken ledning har magt baseret på voltmeteret aflæsninger .
7 .
Slut ekstra røde ledning med krympe stikket på kablet fra ledningsnettet på bilen , der har magten , der løber gennem det , bestemmes af voltmeter test . Forbinde disse to ledninger ved hjælp af en lynkobling . Klemme ledningerne sammen via lynkobling ved hjælp af din tang . Gentag denne proces for den sorte ledning med krympe stik og ledning fra ledningsnettet på bilen , der var fast besluttet på at være neutral .
8 .
Sæt den kvindelige leder af krympe -stikket på den røde ledning til den mandlige leder af krympe -stikket på den hvide ledninger fra halo projektoren forlygterne . Sæt den kvindelige leder af krympe stikket fra den sorte wire, der løber ud af lynkobling af ledningsnettet fra bilen til den mandlige leder af krympe -stikket på den sorte ledninger fra halo projektoren forlygterne .


Relaterede artikler


1990 Corvette jorden effekter
hvordan du fjerner en stereo fra en 98 Chevy lastbil
hvordan du installerer en bikini top på en jeep
hvordan man kan tilføje aux til en bil stereoanlæg
hvordan man kan gøre bilens højttalere højere på et bånd afspiller
hvordan du fjerner en radio fra en 1995 Ford Taurus
hvordan du installerer en cd -afspiller i en S500
billige motorcykel sæde polstring muligheder
Sådan nulstiller en 2002 flygte fjernbetjening starteren
hvordan du indstiller en transponder nøgle