hvordan man kan trimme bil måtter

hvordan man kan trimme bil måtter

Trimning en bil måtten udgør en enkel proces . Da en bil måtten består af en gummi side og et tæppe side , men måtten er tykkelsen undertiden gør det vanskeligt at skære uden at beskadige tæppet eller gummi . Du får brug for en skarp hjælpeprogram eller barberblade kniv til dette projekt til at fungere korrekt . Praksis tålmodighed under opskæringen , som kræver flere præcise snit til at adskille måtten stykker . Efter opskæring tæppet stykker fra hinanden , skal du bruge en saks til at rydde op i kanterne og gøre siderne af bilen måtten ser professionelt snit .

Du skal bruge:
Lineal
. Kridt.
Wood blok .
Razor kniv eller kniv .
Saks.


1 .
Læg måtterne inde i bilen . Ren væk store stykker snavs eller objekter , der står i vejen for den rigtige pasform . Bemærk de områder af måtter , der kræver opskæring .
2 .
Hold lineal langs siderne af måtten , hvor du ønsker at foretage nedskæringer . Tegn lige streger på måtter med et stykke kridt til at skitsere de områder , der kræver opskæring . Da kridtet sandsynligvis vil komme ud efter at have flyttet måtter , arbejde med en skære mærke på et tidspunkt .
3 .
Fjern måtten fra bilen , og sætte det på toppen af et stort træ blok .
4 .
Tegn razor kniven eller hobbykniv tværs i toppen af måtten og kridt linje for at score det . Fortsæt med at klippe langs den samme linje , indtil brikkerne falder fra hinanden . Klip et lille beløb af måtten på en tid, og man ned langs siden af måtten , indtil brikkerne adskilt.
5 .
tilbage måtten til bilen . Kontroller pasform , og tilføje yderligere kridt linjer en ad gangen efter behov . Skær stykker ud ved hjælp af samme metode , der er skitseret ovenfor .
6 .
Hold enhver ru kanter af måtten mod den skarpe kant af træ blok . Trim de uslebne kanter af måtten væk med den skarpe klinge af kniv . Skær eventuelle løse tæppe tråde med en saks .
7 .
aflevere bilen måtten på gulvet og justere for den bedste placering . Tryk på bilen måtten i gulvet af bilen for at holde måtten på plads , mens du kører .


Relaterede artikler


hvordan du foretager fejlfinding pioner ampere
hvordan man kan forme en bil organ kit
hvordan du tilslutter kicker bil audio højttalere
instruktioner for montering Witter anhængertræk
Hvordan kan jeg programmerer en garage døråbner i 1996 i et Chrysler Sebring jxi ?
dobbelt sport dæk forklares
hvordan man laver min honda hurtigere
1996 Subaru outback stereo fjernelse
hvordan man programmerer en fob for en 1998 Toyota Sienna
høj udstødning love