instruktioner for fjernbetjeningen indgang batteri til en Pontiac

instruktioner for fjernbetjeningen indgang batteri til en Pontiac

Pontiac køretøjer er ofte udstyret med nøglefri adgang evner , og du kan programmere en post fjernbetjeninger dig selv. Programmeringsproceduren kan du programmere op til fire fjernbetjeninger på et tidspunkt til brug for hele din familie . Metoden kræver kun et sæt jumperledninger , og vil få dig klar til at bruge det sæt fjernbetjeninger i næsten ingen tid

Du skal bruge: .
jumperledninger


. 1 .
Åbn din krop og finde de data port . Dette er placeret på førersiden på bagsiden af stammen , og du kan have at fjerne nogle trimme at få adgang til havnen .
2 .
Forbind de to terminaler på havnen med jumperledninger . Gør dette ved at forbinde ledningerne til de to havne. Vent til låsene på bilen at cykle automatisk . Du vil høre klikkende lyd af sluserne .
3 .
Tryk og hold " Unlock "og " Lock " knapper på fjernbetjeningen , indtil låsene cyklus igen . Dette kan tage så lang tid som et minut . Når sluserne Klik igen , indikerer dette vellykkede programmering af fjernbetjeningen .
4 .
Tryk og hold " Unlock "og " Lock " -knapperne på eventuelle yderligere fjernbetjeninger til at programmere dem til systemet så godt. Som med den første fjernbetjening , kan du nødt til at holde disse knapper i op til et minut, før du klikker på sluserne indikerer en vellykket programmering .
5 .
Fjern jumperledninger én ad gangen at afslutte programmeringsproceduren.


Relaterede artikler


hvordan du installerer en spole forår spacer foran sænkningssæt
hvordan du fjerner en 99 solformørkelse fabrik stereo
hvordan du installerer generator på en 1990 forspil
auto krop jorden effekter
hvordan du udskifter Chevy Silverado højttalere
hvordan du installerer subwoofere & en forstærker i en Toyota Prius
hvordan du tilslutter en iPod til en Clarion vrx775vd
tilslutning instruktioner for Hella off - road lys
hvordan du installerer neon lys på subs
hvordan man tilslutte en stereo amp til din lastbil