ydeevne opgraderinger til Dodge Durango

ydeevne opgraderinger til Dodge Durango

Den Dodge Durango er en mellemstor SUV fremstillet af Chrysler . Mens de Durango 's standard udstyr er tilstrækkelig til normal street kørsel , kan nogle ejere ønsker at forbedre deres Durango resultater . Eftermarkedet dele såsom specialuddannet luftfiltre , brændstoffiltre og højtydende forskelle kan bidrage til at forbedre en Durango magt og håndtering .

Air Filter System

Performance luftfilter -systemer er designet til at give den Dodge Durango med større luftstrømmen til motoren , mens du stadig at filtrere indkommende luft . Højtydende luftfiltre har en cylinder design , hvor luften kommer ind i filteret , reducerer begrænsning af luft og lade det ind i motoren på en øget grad . Slutresultatet er øget gasreaktion .

Superchips

Superchips er overvågnings-udstyr , der kan tilsluttes til motoren på en Dodge Durango , giver føreren mulighed for at afgøre, om køretøjet fungerer på et højt præstationsniveau . Superchips overvåge motor transmissioner og den parameter , at motoren er i drift inden . Durango ejere kan hente nye motor parametre fra internettet og uploadet dem til Durango on- board computer til at øge køretøjets hestekræfter og brændstoføkonomi .

Differentialer

Højtydende spærredifferentiale for Dodge Durango tillader kraftoverførsel fra motor til hjulene , der skal afsluttes hurtigere. En Dodge Durango med høj ydeevne spærredifferentiale vil reagere hurtigere på ændrede vejforhold , hvilket resulterer i bedre håndtering for føreren . Disse forskelle giver også øget magt til hjulet og hurtigere accelerationer . Højtydende forskelle bør kun installeres af kvalificeret personale , da de direkte påvirker håndteringen af Durango .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en Chrysler garage døråbner
hvordan du installerer en bilradio kit til en 1990 Honda Accord
hvordan man kan ombetrækkes dørpaneler
hvordan man opbygger en turbo kit
hvordan man kan tage ned af en lyddæmper gummi bøjle
Flowmaster dobbelt udstødning tips
hvordan man wire off - road lys
hvordan du udskifter en in- dash stereo i en 1997 Saturn SW2
hvordan man programmerer en 1998 sierra nøglefri adgang
Hvordan kan jeg programmet remote nøglering til en 2006 Nissan Titan ?