NiCad vs blybatteri byggeri

NiCad vs blybatteri byggeri

Nikkel-cadmium ( NiCd ) og bly-syre -batterier er to forskellige , men meget populær , typer af batterier . Begge er genopladelige , men bly-syre -batterier er standard for bilindustrien kraftsystemer , og NiCads er vigtige for at drive transportabelt vaerktoej og andre mindre enheder , såsom bærbare elektronik

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
.

NiCd-batterier

En individuel NiCad batteri celle genererer 1,2 volt ( v ) af elektricitet . I en typisk forbruger elektronik batteri af denne type , flere , vekslende lag af nikkel oxid-hydroxid ( NiO ( OH )) og cadmium ( Cd ) er formet i en forseglet " gelé roll . " Det elektrolyt er typisk kaliumhydroxid ( KOH ) . I en enhedens batteri som en 7. 2V boremaskine batteri , er seks individuelle celler forbundet i serie til at give et 7. 2v output .

blybatterier

En individuel blybatteri celle producerer 2V af elektricitet , men de fleste blybatterier består af seks celler forbindes i serie , hvilket medfører 12v . Anoden for hver celle er en bly legering , hver katode er blyoxid og en flydende elektrolyt svovlsyre holder reaktionen på vej hen. Den typiske batteri af denne type er ikke forseglet og kan til tider vent brintgas ( med eksplosionsfare ) .

Sammenligning

NiCd-batterier , med høj bølge kraftkapacitet og forseglet konstruktion er mere brugbare i små elektronik og apparater , såsom trådløse telefoner og boremaskiner . Bly-syre batterier er billigere pr -effekt pr masse af batteri og har stadig evnen til at levere enorme strømstyrke , nyttige i 12v bil -indstillinger , især for at starte . Begge typer af batterier indeholder giftige metaller og bør aldrig bortskaffes i almindelighed papirkurven .


Relaterede artikler


hvordan man finder gear på din bil
hvordan man får bedre kilometertal fra min ford v10
betydningen af dot dæk numre
hvordan man kan optø frosne bilruder
hvordan du udskifter Acura forlygter
Hvordan kan jeg løbe en k1500 radiator ?
hvordan man kan ændre halen pære i en 2001 Audi A4
1995 jeep problemer kodeliste
top ti yndlingsfarver til biler
hvordan man kan lave ridser på kofangeren af en bil