erstatte brændstofpumpen i en 2000 Dodge Stratus

erstatte brændstofpumpen i en 2000 Dodge Stratus

For brændstof til at nå motoren fra brændstoftanken , skal det pumpes fra tanken til karburatoren eller brændstof -indsprøjtningssystem . Brændstofpumpen gør dette ske . I de seneste år , har de fleste bilfabrikanter installeret elektriske benzinpumper monteret indvendigt benzintank . På mange biler , skal du slippe gassen tanken at erstatte pumpen. Dette er ikke tilfældet for Dodge Stratus ejere , men gør det til et af de lettere brændstofpumper at skifte ud

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Lille skruenøgle .
Klude .
Socket sæt og skralden .


1 .
Fjern tankdæksel og sæt den til side . Fjern sædehynden af bagsædet ved at løfte op , mens du trækker frem . Sæt den til side .
2 .
Find brændstoftanken under sædet området . Der er to paneler på toppen af det . Ved hjælp af en skruetrækker , fjern skruerne fra dækslet på siden . Løft panelet for at afdække den brændstofpumpen .
3 .
Fjern ledningerne fra pumpen . Start motoren for at fjerne brændstof og pres fra brændstofledninger og pumpe . Lad motoren gå i tomgang , indtil den afsluttes . Sluk for tændingen .
4 .
Åbn motorhjelmen . Afmontere batteriet med en skruenøgle . Gå tilbage til brændstoftanken og fjern de to brændstofledninger kommer ud det . Der kan være brændstof i linjerne , så brug klude til at opsuge overskydende brændstof . Notér hvilke brændstofslangen går , hvor at undgå forkert tilslutning til den nye pumpe .
5 .
Find de tre møtrikker, som holder pumpen på plads . Fjern disse , sæt dem til side og forsigtigt løfte pumpen ud fra tanken .
6 .
Indsæt den nye pumpe i tanken . Juster monteringshullet og fastgør pumpen med nødder fjernet tidligere . Stram møtrikkerne stramt og ensartet . Tør eventuelt spildt brændstof op med klude .
7 .
Sæt brændstofledninger og ledningsnet til den nye pumpe . Tilslut batteriet , og start motoren . Med motoren kørende , inspicere pumpen området for utætheder . Hvis du ikke kan se utætheder , slukke for motoren . Udskift sædehynden ved at skubbe den tilbage på plads , mens du trykker ned . Udskift tankdækslet .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke denne reparation i nærheden af åben ild , gnister eller mens rygning .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre brændstofpumpen relæet sikring på en 1991 Chrysler Imperial
  DIY forlygter
  hvordan man programmerer tilhugget mazda nøgler
  Hvordan åbner jeg den gas låget på min bmw cabriolet ?
  hvordan du udskifter sidespejle på en 2001 Land Rover Discovery 2
  hvordan du udskifter drivremmen på et 1993 blazer s10
  hvordan man kan erstatte en forlygte i en 2001 volkswagon bille
  hvordan man kan ændre en termostat på en 1990 Passat
  fejlfinding af støjende bælter i en 1990 Chevy 1500 lastbil
  hvordan du udskifter en 2005 Honda generator