hvordan du udskifter PCV ventilen i en ’91 Honda Civic

hvordan du udskifter PCV ventilen i en ’91 Honda Civic

Udskiftning af PCV ventilen på motoren i din 1991 Honda Civic sikrer krumtaphuset er korrekt udluftet og trykket inde i motoren bliver hvor det hører hjemme . Ventilen giver uforbrændte gasser fra indersiden af krumtaphus skal scavenged tilbage i motoren , hvor de kan blive brændt , at reducere emissionerne kommer ud af udstødningssystemet på din bil . En ny ventil er tilgængelig på de fleste bildele detailhandlere
1 .
Find PCV ventil i ventildækslet på toppen af motoren . Den PCV ventilen sidder i en gummiring , der strækker sig ind i toppen af ventildækslet . En stor sort slange er forbundet til udgangen af ventil, der løber til indsugningsmanifolden .
2 .
Træk ventilen lige ud af ringen på ventilen dækning . Tag fat ventilen i den ene hånd og gummislange i den anden . Twist ventilen frem og tilbage , mens du trækker ventil og slange fra hinanden . Kassér den gamle ventil .
3 .
Sæt beslaget på kroppen af den nye PCV ventilen i vakuum slangen , der kom ud af gamle ventilen . Skub de to sammen, indtil slangen er helt på armaturet .
4 .
Skub den nye ventilen i ringen i ventildækslet . Vær sikker på at ventilen slutter tæt i ringen . Hvis det ikke sker, kan du nødt til at udskifte ringen med en ny .


Relaterede artikler


hvordan du justerer forlygter på et 1995 honda
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 1997 Nissan Altima
hvordan man kan fylde radiatoren på en chevrolet cobalt
hvad betyder det drivaggregatet omfatter ?
hvordan du udskifter tændrør i et 1993 Chevy Caprice
hvordan man kan tilføje kølervæske til en 2002 Chrysler Sebring
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en mercedes
hvordan man kan udføre fejlfinding på en vadested tændingskontakt
hvor er starteren placeret på min Lexus LS 400 ?
biltyper batteriopladere