hvordan man kan give min motorcykel rør en dybere lyd

hvordan man kan give min motorcykel rør en dybere lyd

Alle motorcykel udstødningsrør udbytte en unik lyd . Tonen afhænger af længde, diameter og det materiale fabrikanten bruges til at lave rørene . Slagvolumen spiller også en rolle i den samlede udstødningen notat fra din motorcykel . Heldigvis , hvis du ønsker at gøre din rør lyd dybere , kan du gøre det uden varige ændringer . De fleste midt-til dyre rør har aftagelige forbløffer

Du skal bruge: .
Wrench sæt
. Lang skruetrækker .
Teleskopfunktion magnet ( valgfrit ) .


1 .
Find den lille møtrik i bunden af din udstødningsrør ca 10- inches fra slutningen af halen røret . Møtrikken sluttes til en bolt , der holder røgledepladen på plads .
2 .
Fjern røgledeplade-holdemøtrik med en svensknøgle og skubbe bolten opad og ind i halen røret . Bolten vil forblive i røgledepladen .
3 .
Placer en lang flad skruetrækker i enden af halen røret og bruge det til at trække metal luftspjæld ud af udstødningsrøret. Bolten skal komme ud med det . Hvis det ikke sker, bruge en teleskopisk magnet til at fjerne bolten .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har dobbelt rør , skal du udfylde denne proces for hvert rør .
 • Fjernelse af røgledepladerne fra dine rør vil give dig den ønskede dybere lyd, men det rejser også decibel -niveau . Tjek din lokale og statslige love , før du fjerner bafler for at sikre, at du ikke overtræder støjforurening regler . Desuden ændrer fjerne røgledeplader modtryk på din motor . Hvis din cykel er indsprøjtet brændstof , kan du tage din motorcykel til en cykel butik for at få ECU optegnes ny karakteristik at tage højde for faldet i modtryk .


 • Relaterede artikler


  hvor er den brændstofpumpen er beliggende i et 1993 Buick århundrede ?
  bremse værktøjer til en 2000 Chevrolet
  hvordan du fjerner en forlygte visker arm fra en volvo
  Hvordan får jeg adgang halen lys på en 2005 Dodge minivan ?
  hvad betyder en melodi op omfatter for en 2000 Saturn L200 ?
  hvordan du fjerner lugt efterladt af mus i bilbetræk
  problemer med motorolie additiver
  hvordan man kan erstatte en masse luftstrøm sensor i en 98 VW Passat
  fejlfinding en 1999 Buick århundrede varmesystem
  hvordan du justerer en forlygte på en Yukon