hvordan man kan holde jeep fendere sort

hvordan man kan holde jeep fendere sort

Hold din Jeep 's fendere den rigtige farve kan være en udfordring . Fendere og fender flaring på Jeeps , især notorisk vanskelige sorte fender flaring på nogle modeller af Jeep Wrangler , er meget tilbøjelige til at fading og skår . Du kan træffe særlige foranstaltninger for at beskytte disse lyskugler fra skader og for at opretholde deres farve

Du skal bruge: .
Car dækning
. Garage.
En spand med vand .
Skånsom rengøringsmidler .
Svamp.


1 .
Beskyt fender fra elementerne . Lagring din jeep i et lukket garage eller holde den pakket ind i en bil, dækning , når du ikke kører , vil bidrage til at bevare udseendet af alle Jeep 's maling . Hold Jeep dækkes, skal bidrage til at forhindre vind , sol og andre elementært skaden i at ske .
2 .
pres ikke vaske dit Jeep eller sætte det ved hjælp af automatisk bilvask . Den sorte maling på fender afbrændere er særlig tilbøjelige til afskalning af under vask , så prøv at undgå at vaske Jeep bruger nogen form for højt tryk slange eller dyse . Vask fendere og fender flares med en svamp og spand ved hjælp af blide rengøringsmidler .
3 .
undgå at gå off-road . Bilkørsel din Jeep off-road er dårligt for maling og plast stykker . Køretøjer, som er drevet off- road ofte blive ridset af grene og partikler af sand og snavs , der gnider mod malingen eller ridse plastikken fender nødblus.
4 .
Wax din Jeep 's fendere og anvende en klarlak voks protectant til maling . Der er en række produkter på markedet, designet til at beskytte autolakering i at falme og chipping .


Relaterede artikler


hvordan man kan finde vin tal på en 1950 model Ford bil
hvordan man kan ændre væske på en Allison 2500 hd transmission
hvordan man får regn - x off en forrude
hvordan man kan ændre olien i en Ford V10
hvordan du fjerner snavs fra udstødningsrør
min karburator er oversvømmet & vil ikke starte
hvordan du udskifter en Mustang PCV ventil
hvordan du fjerner en forlygte pære fra en 2006 Mitsubishi Galant
hvordan du udskifter drivremmen på et 1993 blazer s10
2001 Saturn: lav hastighed & tøven