hvordan man kan reparere den tredje stoplys i en forstad

hvordan man kan reparere den tredje stoplys i en forstad

Den tredje baglygteenhederne monterer på taget af Chevy Suburban og erstatte lysene i forsamlingen kræver fjernelse af forsamlingen . Soklerne , der holder pærer i baglygten forsamling er inde i forsamlingen og er tilgængelige fra bunden efter at fjerne skruer . Mens den tredje baglygten ikke er den eneste bremse lys på bagsiden af lastbil , det spiller en vigtig rolle i synlighed for førere kører bag din Suburban . Pærerne er umiddelbart tilgængelige på de fleste Bilreservedelsforretninger og gennem en Chevy forhandler .

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Find de seks skruer på kanten af den tredje baglygten forsamling og fjerne dem med Phillips skruetrækker . Indstil skruerne til side til genbrug senere .
2 .
Løft lys fra taget af lastbilen , og vend samling over , afslører pære stikkontakter under lyset . Tag fat i pæren stikkontakten, og drej den mod uret og derefter fjerne det fra forsamlingen .
3 .
Træk pæren ud af soklen og kassér det . Sæt en ny pære , skubbe det ind i soklen , indtil det sæder helt . Placer stikket i forsamlingen så drej den med uret , låse den på plads .
4 .
Placer belysningsartikel tilbage på taget og installere de seks skruer . Spænd skruerne med en stjerneskruetrækker , indtil de er tætte , men ikke over stramme så , eller du vil bryde plastik samling .
5 .
Test reparation ved at trykke på bremsepedalen og sikre lys fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvordan man kan forbedre gas kilometertal for en 3 cylinder geo metro
hvordan man kan tune weber karburatorer
Hvordan kan jeg passe en Prius batteri ?
dæk og montering
hvordan du fjerner vinyl grafik fra en back bilrude
hvordan man Bondo en bil bule
min 2003 Pontiac Grand Prix vil ikke starte
hvordan man finder gear på din bil
hvordan man kan erstatte en forlygte i en 2001 volkswagon bille
Hvordan kan jeg skifte olie i 2006 i en Toyota Camry ?