hvordan man kan skifte dæk på chevrolet cobalt

hvordan man kan skifte dæk på chevrolet cobalt

Vide, hvordan man ændrer et dæk på din Chevy Colbalt i en nødsituation kan holde dig fra siddende på den side af vejen venter på hjælp . Hvis du har et fladt dæk , så prøv og få bilen væk fra vejen og til en flad stedet, så du trygt kan hæve bilen uden at det rokke eller falde ned fra stikket . Den Colbalt har alle de værktøjer, du har brug for i bagagerummet med reservehjulet . Den ekstra i Colbalt er en pladsbesparende dæk og ikke beregnet til længere tids brug , men det vil få dig til en garage eller dæk butik i en nødsituation .

Du skal bruge:
Lug skruenøgle
. Jack .
Reservehjulet .


1 .
Åbn stammen af din Colbalt og løft gulvet panelet , skal du fjerne det fra stammen og sæt den til side . Fjern plastik vingeskruen fra beholde stutteriet i midten af reservehjulet .
2 .
Løft stikket ud stutteriet og sæt den på jorden . Løft reservehjulet ud af bagagerummet og satte den på jorden så godt. Flyt til det flade dæk og løsne lug nødder med den medfølgende lug skruenøgle . Det er stuvet med donkraften og fordobler som en donkraft håndtag .
3 .
holdning donkraften under bilen bag forhjulet eller foran baghjulet , afhængigt af hvor du er under forandring. Hæv donkraften ved at dreje jackscrew uret med lug skruenøgle indtil dækket er hævet over jorden .
4 .
Fjern lug nødder fra hjulet stutterier og derefter fjerne hjul og dæk fra bilen . Skub reservehjulet på stutterier og derefter installere lug møtrikker på hjulboltene .
5 .
Sænk donkraften ved at dreje jackscrew mod uret og tag derefter stikket ud under bilen . Spænd lug møtrikker på hjulboltene med din lug skruenøgle .
6 .
Placer det flade dæk i reservehjulet godt i bagagerummet af bilen . Placer stikket og stikket håndtere i reservehjulet godt , at skubbe det over på at fastholde stutteriet i midten af stammen .
7 .
Tråd plastic vingeskruen på at fastholde stud og derefter position gulvbrættet tilbage i bagagerummet .


Relaterede artikler


hvad er utilstrækkelig EGR-flow ?
virkninger af temperaturen i en lastbil dæk på sit liv
brændstof injektor specifikationer
forlygte fjernelse af en 2002 Deville
hvordan du udskifter lygten løg i en Volkswagen GTI
hvordan man kan låse rattet på en Ford Focus
problemer med 700r4 transmissioner
fjernelse af autolak sprøjtestøv
hvad skader bil maling ?
hvordan man kan finde transmission panden på en ’98 blazer