typer af transmissionsolie for 1991 Toyota

typer af transmissionsolie for 1991 Toyota

Transmission væske væsken , der bruges til at give smøring af de bevægelige dele i transmissionssystemet af en motor , hvilket er opnået på grund af dens glatte karakter . Denne væske spiller også en rolle i afkøling af motoren , da det er en meget god leder af varme .

transmissionsolie Basics

I manuel transmission køretøjer , kan du bruge almindelig motorolie , tunge gear olie eller selv automatisk transmission væske , og i en automatgearkasse motor kaldes automatisk transmission væske . Denne væske må ikke forveksles med motorolie , som det er rød i farven . Forskellige modeller af biler kræver forskellige typer af ATF for den bedste beskyttelse og ydeevne . Toyota biler fra 1991 bruger to typer af automatgear væske . den Dexron III , også kendt som Mercon , og ATF Type T-IV

Dexron III /Mercon

Det er en multipurpose ATF nyttig i forskellige typer af transmission og er godkendt af forskellige bilfabrikanter . Dexron III er blandet med raffineret baseolier , har super iltningsstabiliteten plus korrosionsbestandighed , ruster og skummende . Det kan modstå høje temperaturer op til omkring 300 grader Fahrenheit , således at glatte skift selv i høje temperaturer . Blanding af denne ATF med friktion tilsætningsstoffer gør den glat flytte samtidig opnå positive lås op . Den høje viskositetsindeks bidrager til at opretholde tilstrækkelig smørefilm tykkelse i høje temperaturer , og også bemærkelsesværdig flydende ved lave temperaturer . Dexron III holder længere på grund af raffineret basisolie og oxidationsinhibitorer i det, der bremser satsen for væske opdeling ved høje temperaturer .

ATF Type T-IV

Denne type udviser næsten samme egenskaber som Dexron III og kan også bruges for 1991 Toyota . Dens anvendelse blev testet og godkendt af Toyota . Det forhindrer gyse takket være sin præcise friktionskoefficient . Det har også tilsætningsstoffer for at beskytte motoren fra ekstra slid og korrosion . Glat flytte er opnået , selv ved høje temperaturer . Det består af kemikalier , som tillader brug med gummipakninger og metal finish . Kun bruge denne form for automatisk transmission væske , hvis det er anbefalet i bilens brugermanual . Skift væske hver 30 tusind miles , men bør regelmæssig kontrol skal gøres, og hvis væsken lugter toast og er rust farvet , umiddelbart erstatte før yderligere skade på motoren.


Relaterede artikler


ASE certificeringer studieguide
hvordan man kan låse bagklap på en 2000 Jeep Grand Cherokee
hvordan man programmerer en nøglefri adgang fjernbetjening til et 1995 Nissan 300zx
hvordan du udskifter 2002 v / 6 2,7 Dodge drivremme
hvordan man gør reparationer på en 2002 Ford Mustang GT
servicering krav til en Saturn Vue
hvordan man kan erstatte en forlygte på en 2000 Plymouth minivan
Hvordan vedligeholder jeg en BMW motorcykel ?
hvordan du udskifter et ekstra doughnut dæk
hvordan du fjerner en bils kassetteafspiller