Hvordan foretager jeg fejlfinding en bil , der ikke vil starte selv med en hurtig start ?

Hvordan foretager jeg fejlfinding en bil , der ikke vil starte selv med en hurtig start ?

Trinene for fejlfinding bilens manglende evne til at starte , selv efter at have forsøgt at kickstarte det , er de samme , uanset din bils år , mærke og model . Mens køretøjet normalt vil starte op uden problemer, når hopper starter det , er der nogle tilfælde , hvor det ikke vil , og yderligere undersøgelser af problemet vil være påkrævet . Ved at følge nogle få enkle trin , skal du være i stand til at få køretøjet i gang og forhindre få den bugseret til din mekaniker . Der er dog nogle tilfælde , hvor yderligere reparationer vil være behov for at få køretøjet tilbage på vejen .

Du skal bruge:
Jumperkabler
. Brændstof.

Fejlfinding Hop-Start


1 .
Lad de døde batteriet på køretøjet , der bliver sprang gebyr for et par minutter , mens jumper kabler er tilsluttet . I de tilfælde, hvor batteriet er meget svagt , forsøger at starte bilen umiddelbart efter tilslutning af kabler kan ikke levere energi nok til at starte bilen . Ved at lade de døde batteriet at oplade op , øger du chancerne bilen vil starte .
2 .
Check jumper kabler for at se om det beskyttende gummibelægningen er varm . Hvis ja , er dette et tegn der er øget modstand i kabler og nok den nuværende er ikke korrekt strømmer til de døde batteriet . Prøv at hoppe over køretøjet med et andet sæt kabler .
3 .
Undersøg udgangsklemmerne på batterierne i begge biler . Hvis der er en kalkholdig hvid eller grøn stof på batteriet , er der korrosion til stede , og begrænser strømmen af strøm. Afbryd jumper kabler og derefter skrabe eventuel korrosion . Tilslut kablerne og forsøg på at starte bilen igen .

Ikke-batteri relaterede emner


1 .
Kontroller , at der er brændstof i køretøjet . Selv hvis måleren viser, at der er brændstof , kan måle have en elektrisk fejl og tanken kan faktisk være tom . Tilføj en gallon brændstof og forsøg på at starte bilen igen .
2 .
Kontrollér brændstoffilteret at se om det er tilstoppet og begrænse brændstoftilførslen . Fjern brændstoffilteret og se om det passerer luft gennem den. Hvis det er tilfældet , er filteret ikke er tilstoppet . Placering og fjernelse anvisninger varierer fra køretøj , så skal du kontakte din instruktionsbog .
3 .
Undersøg , om du har slidt tændrør , som vil forhindre din bil fra kørende , eller i nogle tilfælde , forhindrer det i at starte på alle . Fjern tændrør og inspicere tips . Hvis der er brændsel eller sort kulstof opbygning på tips , er de slidte og bør udskiftes .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit køretøj stadig vundet ' t starte efter at have taget ovenstående trin , du højst sandsynligt har en dårlig generator , startmotor eller elektronisk tænding , som skal udskiftes . Processen for at gøre dette varierer meget , afhængigt af dine specifikke køretøj .
 • Bil batterier skal testes årligt for at se , om de er at opretholde en passende afgift . Under batteriet testes vil hjælpe med at forhindre at være strandet med et dødt batteri . De fleste Bilreservedelsforretninger vil teste batterier gratis .
 • Hvis udendørstemperaturen er under frysepunktet , og du har mistanke om dit batteri er også frosset , ikke forsøge at kickstarte bilen . Jump- start en frossen batteri er farligt og kan medføre, at batteriet til at eksplodere .


 • Relaterede artikler


  Hvordan erstatter jeg en servostyring enhed i forhold til 1993 Plymouth Voyager ?
  hvordan der kan skabes et køretøj med en bil stik
  hvad kvalitet af olie er bedst til min bil ?
  hvordan man kan ændre mærker olie
  hvad betyder en melodi op omfatter for en 2000 Saturn L200 ?
  MPG af kvælstof dæk
  hvordan du foretager fejlfinding aircondition på en ’93 Honda Civic
  ridse reparation af bil døre
  brændstof injektor specifikationer
  hvordan man kan kontrollere transmission væske i en 1999 Pontiac Grand Am