Hvordan foretager jeg fejlfinding varmeren på en 2002 GMC afhentning?

Hvordan foretager jeg fejlfinding varmeren på en 2002 GMC afhentning?

Problemer med varmeren på en 2002 GMC afhentning er forholdsvis enkelt at diagnosticere , hvad enten det er et problem med termostat eller en defekt radiator kerne . Før du tager din GMC afhentning i at butikken for , hvad der kunne vise sig at være et dyrt reparation , skal du køre gennem et par grundlæggende fejlfindingstrin på din egen
1 .
Start motoren og sæt elektrisk ventilator og varmelegeme til den højeste indstilling for at kontrollere , om luft blæser hen over kaminen kerne . Hvis blæseren ikke tænder , kan en sikring har blæst , eller blæser kan være defekt . Har en mekaniker udskifte blæseren .
2 .
Kontroller sikringen boks ( under bagsædet på førersiden ) for enhver blæst sikringer . Læs vejledningen på indersiden af sikringen boksen på hvordan du finder sikringen svarer til varmesystemet . Hvis de tynde metaltråd inde i glasrøret er brudt , erstatte det med en anden af nøjagtig den samme rating .
3 .
Tjek tæppet i passagersiden-side for fugtighed og en stærk , sød lugt . Dette kunne tyde kølemiddel lækker fra varmeapparatet kerne . Kernen kan være nødvendigt at blive udskiftet.
4 .
at der er tilstrækkelig kølemiddel i køleren . Varmesystemet anvender en lille mængde kølemiddel til at opvarme køretøjet . Hvis kølevæsken er for lav , kan luften undertiden blive fanget og blokere for strømmen af opvarmede luft ind i kabinen . Start motoren og mærk de to varmer slanger under kølerhjelmen . Slangerne stikker fra firewall og bør både være varmt at røre ved . Hvis de ikke er varme , kan strømmen af kølemiddel gennem systemet blive blokeret , og varmer kernen kan være nødvendigt at udskifte . Denne firewall er det metal skillevæggen mellem passageren og motorrum . Det starter lige under forruden og udvider under motoren .
5 .
Tjek om termostaten sidder fast i åben position . Start motoren, når motoren er kold . Åbn hætte og føle den øverste radiator slange . Det bør være umiddelbart hvis kølevæske strømmer gennem slangen . Hvis du føler kølevæske , kan det indikere, at termostaten sidder fast åben . Under normal drift , er det kun kølevæske begynder at flyde , når motoren varmer op .


Relaterede artikler


hvordan man kan affedte & rengøre motoren i en Honda Accord
hvordan du udskifter en forret om 2006 Dodge Caravan xlt
hvad betyder h / t betyde for dæk ?
klassiske automobilkarrosserier tips
hvordan man fjerner bagsædet af en Ford F -150
hvordan du fjerner kviksølv navkapsler
Sådan foretages fejlfinding en smældende lyd i motoren
hvordan man kan ændre olien i en 2006 toyota Tacoma
hvordan du udskifter en Hyundai o2 sensor
hvordan du ændrer et luftfilter på en 1999 by og land