bil sikkerhed installation

bil sikkerhed installation

Bil sikkerhed alarmer har til formål at beskytte køretøjer , og i disse dage , de fleste nye biler er udstyret med alarmer , der allerede er installeret . Men nogle brugte biler ikke har eller har alarmer , der ikke fungerer ordentligt , hvis overhovedet . Derfor kan du installere din egen . Installationen kan være en vanskelig proces , især for personer med ingen baggrund inden for elektronik eller ledninger . Men det kan også være billigere end at have en producent , forhandler eller vagtselskab gøre arbejdet , og en realistisk opgave, forudsat at du følger den korrekte fremgangsmåde .

Du skal bruge:
Manuel
. Saks.
Bor .
Skruer.
Nødder.
Bolte.


1 .
Læs manualen . Ikke alene den manual, som kommer med de fleste bil sikkerhed alarmer indeholde en redegørelse for de nødvendige materialer til at installere systemet og trin -for-trin-vejledning , men har anvisninger på at kontakte teknisk support og information om , hvilke typer af værktøjer der er behov så godt. Så har den manuelle inden for rækkevidde på alle tidspunkter kan gøre processen med at installere en bilalarm gå mere glat .
2 .
Monter sirenen . I næsten alle tilfælde vil være behov for sikkerhed alarm sirene skal monteres til en metaloverflade under kølerhjelmen af bilen . Når sirenen er monteret , vil en ledning brug for at køre fra den ind i bilen . Dette kan kræve, at du bore et hul , som regel gennem en gummiring i firewallen af køretøjet , som ligger i passagersiden .
3 .
Forbind ledningerne og sikringer . Ud at køre en ledning fra en sirene gennem ringen , skal du tilslutte sikkerhed alarm 's " magt " ledning til bilens batteri . Du skal derefter at køre denne ledning igennem gummiring og placere en sikring på ledningen , normalt lige ved siden af batteriet . Typisk , kan du finde de nødvendige sikring størrelse i instillation manual. Du vil sandsynligvis også nødt til at montere chok sensor , et skridt , som vil blive nærmere beskrevet i manualen .
4 .
Sæt LED status lys . De fleste LED- statusindikator lyser er placeret på instrumentbrættet , hvilket betyder at bore et hul i instrumentbrættet at placere lyset . Når det er på plads , skal du køre LED ledning gennem hullet .
5 .
Efter lokalisere ledninger , der driver din bils effekt låse , skal du slutte dør -lås relæ til slusen og låse ledninger . Efter at forbinde ledning fra sikkerhed alarm til relæet .
6 .
Komplet og test . Afhængigt af hvilken type sikkerhed alarm , kan der være flere andre skridt til at fuldføre , som f. eks løber ledninger fra ratstammen og montage kammertjener switche . Igen , vil vejledningen i manualen forklarer hvert trin i simple form . Det sidste trin vil være at montere alarmen modulet , som regel under instrumentbrættet , og køre alle ledningerne i både ind-og udgange af modulet . Efter dette, vil du blot brug for at tænde for alarmen og teste det for at sikre, at det kan være udløst og slukket .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en forlygte på en 1998 Honda Civic lx
skiltene til udskiftning af bremser
hvordan man rent varevogne
hvad er ingredienserne af hydraulikvæske ?
hvordan man kan låse en 2003 Pontiac grand prix uden nøgle
hvordan man kan ændre et dæk på en Cadillac
hvordan du fjerner reservehjulet dækslet på en Toyota Highlander
tips om brugen af en ler bar
hvordan man kan ændre kabineluften filter til en 1999 Honda CRV
hvordan du udskifter bagbremsen sko på en Ford Taurus