hvordan du installerer et slæb krog

hvordan du installerer et slæb krog

Blår kroge er tunge metal kroge , der kan knyttes til din bil , så for nem tilkobling til en trække låsen . Mens nogle biler kan komme med slæb kroge allerede på plads , kan du nemt installere en krog på din bil , selv om det aldrig havde en . En blår krog kan installeres på den forreste eller bagerste kofanger af din bil med lille indsats eller før mekaniske oplevelse på din side . Instruktionerne nedenfor er for at installere det på den forreste kofanger

Du skal bruge: .
Car jack
. Jack står .
Unbrakonøgle .
Skruenøgle.
Markør .
Boremaskine .
½-tommers selv -start bit .


1 .
Park bilen og hæve den forreste ende med en bil stik . Hvile bilen på bukke til at sikre bilen . Sørg for at du løfte bilen nok til at kunne glide ind under og få adgang til dele der .
2 .
Åbn hætten , så du kan få adgang til at fastholde bolte holder toppen af coveret på bilen . Fjern disse bolte med en unbrakonøgle .
3 .
Fjern den øverste del af coveret og tage ud boltene går gennem de malede del af dækslet . Du må ikke nødvendigt at fjerne alle de bolte , afhængig af din bilmodel .
4 .
Tag hjulet godt dækker med en skruenøgle for at afdække den indvendige kofanger lågbolte . Skru boltene på indersiden af hjulet brønde , der er sikre coveret .
5 .
Skub under bilen og fjerne boltene på undersiden af bilen . Forsigtigt lirke den side af dækslet og trække stikket ud , der forbinder coverlysene til bilen .
6 .
Hold slæbe krogen mod undersiden af metal kofanger og spore huller boret ind i det med en markør . Gør et mærke på forsiden , lodrette side af kofangeren , så du kan få adgang til de bolte, der vil gå igennem krogen .
7 .
Bor de huller, du har markeret på undersiden af kofanger ved hjælp af en boremaskine og en selv- start ½ tommer bor . Bore ud mærke på forsiden af kofangeren , så du kan nå ind og spænd møtrikkerne , når boltene er indsat .
8 .
Sæt en spændeskive i hvert af de boret ud hullerne på i bunden af kofangeren , og tryk dem på plads med slæb krog . Indsæt bolte gennem krogen og skiver i hullerne i kofangeren .
9 .
Sæt møtrikkerne over enderne af boltene gennem adgang hul i fronten af kofangeren , og stram dem med en skruenøgle .
10 .
Sæt coveret og dækker top og alle de bolte holde den på plads . Sætte hjulet godt dækker tilbage i brøndene .

gode råd og advarsler


 • Mange blår kroge vil give mulighed for placering i forskellige dybder langs kofangeren , så eksperimentere med forskellige positioner .
 • Må ikke installeres en blår krog , medmindre din bil har beføjelse til at håndtere hvad indlæse , du anvender på det .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en 1994 Pontiac bonnevile starteren
  hvordan de skal dække en bil top med vinyl
  hvordan du fjerner vinyl grafik fra en back bilrude
  hvordan du fjerner den bageste viskerblad på en rx 330
  hvordan man sand en rusten bil til at male
  hvordan man kan låse bilen døre uden en nøgle
  hvordan du ændrer en olie -filter på en 2009 Chevy Malibu
  hvordan du passer på din Plymouth Prowler
  hvordan du fjerner jeep fælge med dæk på
  Sådan nulstiller du en Nissan armada airbag lys