hvordan du installerer weatherstrip på en 1940 Buick dør

hvordan du installerer weatherstrip på en 1940 Buick dør

Installation af nye tætningslister rundt om døre i en 1940 Buick vil beskytte indersiden af din klassiske bil fra regn og fugt . Der dannes kondens , når fugtig luft kommer i kontakt med en kølig overflade , og en sådan fugt kan påvirke selv en bil parkeret i en garage . Overskydende fugt på den indvendige henfalder originalen eller restaureret polstring og streger hurtigt . Nye tætningslister beskytter biler fra regnvejr om daglig-chauffører og sæler garage-holdt veteranbiler væk fra fugt

Du skal bruge: .
Justerbar tang.
Spartel .
Tætningslister .
Automotive sæl lim .
Gummihammer .


1 .
Åbn Buick døren . Placer et par justerbare tænger på den ene tætningslister anker eller pin i gummiet . Klem tang og træk anker eller pin ud af gummi . På denne måde , fjerne alle vedhæftninger rundt om døren .
2 .
Grasp den ene ende af den gamle gummi med en tang . Træk gummi ud , flytte tænger omkring døren efter behov for at trække hele lukke .
3 .
Placer en spartel på tætningslister område på en 45- graders vinkel til metal . Skub spartel frem og tilbage til at skrabe af tætningslister området, gamle lim der er tilbage , og alle små partikler efterladt fra den oprindelige forsegling .
4 .
Placer den nye tætningslister på dørrammen at tørre passe den for størrelse . Træk vejret stripning væk fra rammen , holder øverst i midten med den ene hånd . Squirt bilindustrien tætning lim mellem de to huller til ankre eller stifter øverst midten af gummi .
5 .
Start foroven , placeres tætningslister på dørkarm og tilpasse huller. Tryk på ankre eller ben i gummi på de øverste to center huller . Tryk let på skruer i tæt med en gummihammer . Fortsæt denne proces til venstre og højre for midten og ned til bunden af døren .
6 .
Lad limen tørre ifølge pakke instruktioner , før du lukker døren .

7 .
Gentag denne proces for den anden dør .

gode råd og advarsler


 • Vedhæft todelte tætningslister af overlappende samlinger med en fjerdedel tommer og limning dem sammen . Tryk på krydset sammen og lad limen tørre , før du lukker døren .
 • grund af den ekstra tykkelse nye tætningslister , vil køretøjets døre brug for mere magt til at lukke dem .


 • Relaterede artikler


  hvad er de funktioner motorens kølevæske ?
  hvordan du udskifter en 2000 2,7 DOHC undvige frygtløse drive toget bælte
  hvordan man kan vaske en bil uden for
  mønt test for dæk
  1994 chrylser LeBaron oliespecifikationer
  nøglen vil ikke vende i min 2000 Dodge Caravan tænding
  hvor er det pvc ventil placeret på en Toyota 2002 Prius ?
  hvor er starteren placeret på min Lexus LS 400 ?
  hvordan man kan farve køretøj baglygter
  instruktioner om installation af bremseklodser