hvordan man bruger jumper kabler på et dødt batteri

hvordan man bruger jumper kabler på et dødt batteri

Enhver, der kører en bil vil stå over for et dødt batteri før eller senere . Uanset om du glemte at slukke for forlygterne , eller batteriet lige er blevet understreget af kulde , om et dødt batteri er et af de mest grundlæggende vedligeholdelse udsteder en bilejer vil ansigt. Den mest almindelige metode til behandling af et dødt bilbatteri er at give batteriet en " jump start " . Denne metode giver en indledende afgift med jumper kabler for at få bilen i gang , så batteriet bliver genopladet af generatoren , da motoren kører . Processen med at kick- starte en død bilbatteri er meget enkelt , så længe et par grundlæggende trin overholdes .

Du skal bruge:
Bil med et opladet batteri


1
holdning bilen med arbejdsmiljøet batteriet i nærheden af bilen med et dødt batteri . . Sørg for , at køre bilen er parkeret overfor bilen med den døde batteriet så meget som muligt , eller hvis bilen batterierne er ud til den ene side af motoren , har disse sider af bilerne ved siden af hinanden , da jumper kabler har en begrænset længde . Sluk for tændingen af både køretøjer og slukke alle elektroniske apparater , såsom radio , lys og klimaanlæg .
2 .
Slut den ene ende af positive jumper kabel til batteriets positive indlæg på bilen med de døde batteriet . Den positive Kablet er identificeret ved at have røde klemmer . Den positive Batteriet terminal vil blive markeret med " + ", og som regel har en rød kabel til det . Tilslut den anden ende af positive batterikabel til den positive terminal på bilen med et godt batteri . At forbinde kablerne , skal du blot klip klemme på terminalen .
3 .
Slut den ene ende af den negative jumper -kablet til en umalet , ren metaloverflade under kølerhjelmen af bilen med den dødt batteri .
4 .
Start bilen med det gode batteri . Rev motoren flere gange for at hjælpe med at skabe mere elektrisk ladning til den anden bil batteri . Start bilen med de døde batteriet . Du skal muligvis prøve et par gange, før motoren vender . Hvis det ikke skal slå over i første omgang , giver det et par minutter mere , så det en chance for at opkræve nogle flere .
5 .
Afbryd jumper kabler . Afbryd kablerne i den omvendte rækkefølge, de var forbundne . Fjern den sorte , negative kabler først , derefter det røde positive kabler .
6 .
Lad bilen med det sprang batteriet fortsætte med at køre i mindst 30 minutter. Da bilen kører , vil den elektriske ladning i batteriet genoplives . Tage bilen til en kort drev på motorvejen for at hjælpe denne proces .

gode råd og advarsler


 • Jumping et bilbatteri er en sidste udvej mulighed. Prøv at korrekt oplade eller udskifte batteriet på forhånd , før et hop er påkrævet .
 • Lad ikke de sorte og røde klemmer af jumper kabler til at komme i kontakt med hinanden , hvis de andre ender er forbundet til en batteri .
 • Tilslut ikke det negative kabel til den negative stillingen som dødt batteri . Dette vil minimere risikoen for en eksplosion .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre de brændstoffilteret på en 1994 Honda Accord
  Chevy 8,1 specs
  hvordan man kan ændre en forlygte pære til en s10 afhentning
  radiatoren dræn placering på en s10
  hvordan man kan rense en Holley carb
  Sådan nulstiller service motoren lys på et 2003 Dodge Ram
  hvordan man kan sænke c3 forlygter
  hvordan man kan skylle varmer kernen på en 2000 Chevrolet Silverado
  Hvordan fjerner jeg den forreste hjul af en Honda rebel 450 ?
  hvordan man kan udvide mpg på vw golf diesel