hvordan man får køretøjet til at passere smog inspektion

hvordan man får køretøjet til at passere smog inspektion

Emissionskontrol blev obligatorisk på alle køretøjer i 1975 , og i disse dage mange stater kræver test af hvert køretøjs emissioner . En smog inspektion er det samme som en emissionsprøvning , det er en test på udstødningssystemet af din bil til at bestemme hvor mange og hvilke slags stoffer bilen udleder . De stoffer , der er omfattet i testen omfatter typisk kulbrinter , kulilte og lattergas . Emissionsprøvning varierer afhængig af stat og amt , tjekke med Institut for Motorkøretøjer for at finde ud af om smog testkravene i dit område (hvis nogen ) . Hvis du er bekymret for, at din bil ikke vil gå , er der strategier , der kan hjælpe

Du skal bruge: .
Fuel tilsætningsstof
. Trykmåler .
Bil olie


1
Kør bilen rundt i 20 til 30 minutter før din inspektion . dette vil varme op i systemet og hjælpe emissionskontrol såsom ilt ventil og udstødningsgassen recirkulationsventilen at klare sig bedre , fordi de arbejder ud af motorens varme .
2 .
Sæt et brændstof tilsætningsstof i din brændstoftank . Det vil rense kulstof aflejringer , der ophobes i motorens indsugning og udstødning . Brændstof tilsætningsstoffer få brændstoffet til at brænde ved en højere temperatur , hjælper det brænde kulstof aflejringer . Når disse indskud er renset ud af din motor , brændstof flyder bedre og jeres udledninger er reduceret
3
Sørg for at alle dine dæk er oppustet før din inspektionen . dette vil betyde, at din bil vil have større stabilitet, hvis smog teknikeren har til at køre din bil på et dynamometer . En dynamometer er en stationær motorvej , der vurderer din motors effektivitet , da det sker gennem sin effektkurve . .
4
Skift din olie eller få det ændret , det er altid en god generel vedligeholdelse praksis , og du bør helt sikkert ændre det før du får en smog inspektion . Dirty olie er fuld af kulbrinter , der kan få dig til at mislykkes testen . Kulbrinter hvad blandes med udstødningsgasser og sollys til at danne ozon , en nøglekomponent i smog
5
Sørg for check engine lyset på instrumentbrættet er ikke på . dette vil få du en automatisk fejl på din smog inspektion . Den check engine lyset er en computer -kontrolleret selv-test af bilen , hvis lyset er tændt , betyder det, at der er en fejl i dit system eller andet sted --- normalt i emissionerne kontrol . Du bør tage din bil til et værksted for at diagnosticere og løse problemet .

gode råd og advarsler


 • før du tager din bil til smog inspektion stationen , give din motor en visuel gang over , der ønsker at sikre, at alle slanger og ledninger er på plads og er tilsluttet korrekt . Hvis du ikke er sikker på, hvad man skal kigge efter , tage den til en mekaniker du stoler på.
 • Sørg for, at kun en statsautoriseret smog reparationsværkstedet udfører alle emissioner -relaterede reparationer du kan få brug for din bil , bør det mislykkes smog inspektion .


 • Relaterede artikler


  vejledningen for ændring stivere
  hvordan man rent bilindustrien motor sensorer
  hvordan du udskifter starteren på en Chevy s -10
  hvordan man kan ændre luftfilteret på en 1998 Dodge Caravan
  hvordan man kan dræne et 2003 s -10 køler
  hvordan man kan lave sqeaky bremser
  hvordan man kan fjerne viskerbladene på en 1987 Pontiac Fiero
  hvordan man justerer forruden skiver på kølerhjelmen af en 1994 Nissan pickup
  hvordan du foretager fejlfinding klimaanlægget i en 1987 Ford E350
  hvordan du fjerner et mærke på en forruden