hvordan man forebygger en bule

hvordan man forebygger en bule

Beskyt dit køretøj fra unødig skade ved at tage skridt til at undgå buler . Mens nogle mennesker føler , at grimme døren dings og folder er blot en grum faktum, at der ikke kan forebygges , der er nogle trin, du kan tage for at holde bilen som uberørt som den dag du købte det

Du skal bruge: .
Udskiftning fjernlys forlygte pære , del nr.
 9005 .
Udskiftning nærlys forlygte pære , del nr.
 9006 .


1 .
Garage din bil når det er muligt . En garage , er fri for unødvendige rod , er det bedste sted at parkere en bil . Hvis din garage er fuld af junk , chancerne er, at nogle af dem kan falde på din bil , forårsager skader. Desuden kan du ved et uheld åbner døren ind i noget og Dent det . Hold din parkeringsplads som frit og klart som muligt af unødvendige genstande .
2 .
Park så langt væk som muligt fra andre køretøjer på parkeringspladser . Careless mennesker kan bule bilen , når du åbner en dør .
3 .
Cover din bil . Hvis du ikke kan parkere din bil i en garage , beskytte det med en bil dækning , som kan forhindre, at nogle former for skader . Bil dækker kan være i stand til at afbøde og beskytte din bil fra nogle dør dings , samt vejr skade .
4 .
Parker din bil væk fra udendørs sportslige områder , såsom baseball felter . Folk glemmer ofte , at fejl bolde kan , og gøre , falder på uventede områder . Være sikker, og park samt uden for rækkevidde af bolde når det er muligt .
5 .
Park i skrå parkeringspladser , som er lettere for biler at komme ind og ud af , og vil forhindre, at føreren fra utilsigtet rammer bilen .
6 .
forsigtigt børste væk sne . Hvis du bor i et område, hvor bilen kan blive begravet under sne , skal man være meget omhyggelig , når du fjerner sneen . Nogle gange , der er så meget sne , du bare nødt til at bruge en skovl til at nå din bil , men være meget omhyggelig , og undgå at komme for tæt på dit køretøj . Når du har fået de fleste af de vise , bruge en sne børste til at fjerne køretøjet i resten af sneen .
7 .
Visuelt feje området bag dig , før du kommer ind dit køretøj , idet det noterede genstande . Buler opstår , når folk tilbage køretøjet , glemmer at der er en ud-af -view objekt , såsom en lav pæl , bag dem .

Hvis du har råd til det , købe et kamera eller laser guidede enhed til at hjælpe dig , når du sikkerhedskopierer dit køretøj .
8 .

Tilføj døren kofangerne til din garage . Disse kofangere er monteret på væggene i din garage , forebygge skader på din bil og garage . ( se Ressourcer )
9 .
Brug magnetisk dør kofangerne at knytte til din bil for at forhindre andre biler fra at ramme og beskadige din bil . Doordefender og Dør Shox er to producenter , der tilbyder disse enheder . ( se Ressourcer )
10 .
Drive defensivt . Vær opmærksom på , hvad andre gør , og kører i overensstemmelse hermed. Ikke følger for tæt , og se at se , om de køretøjer omkring dig ved, at du er der . Undgå at køre i en anden førerens blinde vinkel .


Relaterede artikler


hvordan man kan sætte på bagsiden bremseklodser
forlygte visker fjernelse
hvordan man får den cd ud af en gm radio
ford taurus termostat installation
hvordan man justerer forlygter på fra 1996 grand campingvogn
mustang 5,0 drejningsmoment specs
Hvorfor er frostvæske føjes til radiatoren af en bil ?
hvordan du installerer bil wrap
hvordan man kan pleje af finish på min 1999 Jeep Cherokee
hvad er vedligeholdelsespakker til Honda Civic ?