hvordan man kan ændre gas kilometertal på en jeep 4,0

hvordan man kan ændre gas kilometertal på en jeep 4,0

Du kan forbedre brændstof kilometertal du får ud af din Jeep 4,0 liters V6-motor ved korrekt at fastholde Jeep og gøre smart at køre beslutninger . Ved at ændre den måde , du bruger Jeep og hvordan du passer på det, kan du forvente at en anelse forbedre din brændstof kilometertal . Selv mindre brændstof kilometertal forbedringer kan gøre en stor forskel i forhold til levetiden på din Jeep
1 .
Sørg altid for, Jeep 's dækkene er korrekt oppumpet og i god stand . Du vil også ønsker at sikre Jeep 's hjul er justeret korrekt . Dæk, der er i dårlig stand vil få Jeep til at arbejde hårdere , især hvis dækkene ikke er i tilpasningen og bilen trækker til den ene eller den anden , mens man kører .
2 .
Hold din motor kører ordentligt ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse og olieskift . Reparere eventuelle problemer , så snart de kommer op i stedet for at lade dem gå , indtil de har en skadelig indvirkning på motoren . Problemer , der har tilladelse til at bygge op , kan gøre varig skade på din Jeep .
3 .
Lad ikke din motor i tomgang . Tomgang bruger brændstof til at holde motoren kørende , selv om Jeep er faktisk ikke bevæger sig . Det er ulovligt at efterlade et køretøj tomgang i nogle stater , såsom Californien , på grund af de emissioner biler producerer , mens tomgang .
4 .
Skær ned på mængden af tid, du tilbringer bag rattet . Ved at planlægge dine rejser og ærinder mere effektivt , kan du reducere mængden af brændstof , du bruger i din bil . Gå til dollar butik , supermarked , og lægens kontor i en rejse i stedet for at spilde benzin på separate udflugter .


Relaterede artikler


hvordan man justerer forlygter på en 1998 Toyota Camry
Hvor ofte skal bremseklodserne udskiftes ?
hvordan man kan erstatte det iltindhold sensoren på en 2000 Silverado
hvad betyder lækker kølervæske betyde?
hvordan man ledning et batteri bud
hvordan du fjerner et marked installeret 2002 Ford Focus radio
hvordan man kan ændre frostvæsken i en 2000 Deville
hvordan man kan reparere gummiliste i forruden
hvordan man kan udlufte koblingen hovedcylinderen af en ’04 fokus
hvordan du fjerner vinyl grafik fra en back bilrude