hvordan man kan erstatte en forlygte på en krone

hvordan man kan erstatte en forlygte på en krone

Udskiftning af din Corolla 's forlygter når det er nødvendigt er en vigtig del af bilindustrien vedligeholdelse . Gennem gentagen brug , vil lygten pærer brænde ud og kræve hurtig udskiftning. Den Corolla bruger en sammensat forlygte design . I modsætning til sealed beam forlygter , giver det sammensatte enheder for kun lygten pære , der skal erstattes i stedet for hele forsamlingen . Den krævede pærer kan findes på ethvert bildele udtag til en overkommelig pris . Skiftende ud forlygterne er en nem opgave, som kan være afsluttet i løbet af få minutter .

Du skal bruge:
erstatning fjernlys forlygte pære , del nr.
 9005 .
Udskiftning nærlys forlygte pære , del nr.
 9006 .


1 .
Åbn hætten , og find de lave og høje stråle forlygter . Den lave stråle pandelygte pære er i den yderste side af lygten forsamling , og fjernlys forlygte er på den inderste side af forsamlingen . tættest på grillen .
2
Fjern forlygter stik , der er knyttet til pæren på bagsiden af lygten forsamling ved at trykke ind på låsetappen . Træk stikket nedad , derefter ud af pæren .
3 .
Fjern pæren ved at dreje fatningen , indtil den låser . Træk fatningen ud af lygten forsamling . Løft fanen låse pære i fatningen , og træk forsigtigt pæren ud af holderen . Korrekt bortskaffelse af gamle lygten pære .
4 .
Udskift den gamle forlygte pære med den rette fjernlys eller nærlys pære . Skub den nye pære i holderen , indtil det låser på plads .
5 .
Sæt fatningen i lygten forsamling . Fastgør fatningen ved at dreje den , indtil den låses på plads . Sæt lygten stik til pæren . Teste den nye forlygte pære ved at dreje bilens forlygter til den rette indstilling ( nærlys eller fjernlys ) .

gode råd og advarsler


 • Rør ikke glasset del af den nye forlygte pære med dine bare hænder . Den naturlige olier på huden kan beskadige pære , hvilket reducerer dens effektivitet og afkortning dens levetid .


 • Relaterede artikler


  hvordan du passer på din Plymouth Prowler
  hvad der forårsager dæk til tå i ?
  hvordan man kan konvertere motorcykel dækstørrelse fra inches til metrisk
  Sådan nulstiller udledning fra en 2002 Cadillac
  hvordan du udskifter visker relæ i 2005 i en kviksølv zobel
  hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 97 grand prix
  hvor er den oliefilter beliggende på 2008 toyota sienna ?
  bilbatteri udskiftning instruktioner
  hvordan man kan udskifte batteriet i en Buick lesabre
  hvad er specs for en 2000 Chevy cavalier ?