hvordan man kan forhindre forlygter fra gulning

hvordan man kan forhindre forlygter fra gulning

Forlygter af moderne biler er konstrueret af polycarbonat plast. Dette giver forlygterne mere holdbarhed , men det kan også resultere i en potentielt farlig ophobning af oxidation . Oxidation , eller gulfarvning af bilens forlygter opstår , når solens varme får porerne i polycarbonat plastik til at udvide , som gør det muligt snavs og andet affald bliver indleveret på forlygterne . Det er muligt at forhindre dette gulfarvning at sikre , at forlygter forblive klar

Du skal bruge: .
blød klud.
Bilshampoo .
Syntetisk bil polish .


1 .
Tør forlygter med en blød klud efter udsættelse for snavs , skidt eller isglatte veje , der er blevet dækket med tøsalt .

2 .
Vask forlygter med bilindustrien sæbe og vand hver tredje måned. Dette vil forhindre enhver ophobning af toksiner , herunder syreregn , og snavs , der kan forårsage gulfarvning på forlygterne kan finde sted.
3 .
polske forlygterne efter renseprocessen . Dette kan ske med en syntetisk plast polish , som indeholder en UV- beskyttelse agent . Følg vejledningen på pakken at vokse bilens forlygter korrekt .
4 .
Parkér bilen i en garage eller i et skyggefuldt sted , når den ikke køres . Dette vil hjælpe med at beskytte forlygterne fra UV-stråler , der forårsager polycarbonat forlygterne fra gulning .


Relaterede artikler


hvordan man kan sy bilbetræk
hvordan du udskifter kabinen filteret på en 2005 Ford ekspedition
hvor hurtigt gør dæk slid ?
hvordan man kan låse en bil med en keyless fjernbetjening over telefonen
hvordan man justerer forlygten på min kviksølv zobel
hvordan man programmerer en 2004 Dodge Durango nøglering
Hvordan kan jeg passe en Prius batteri ?
klimaanlægget specifikationer for et 1995 Lexus sc300
Sådan nulstiller computeren på en 2006 GTO , når du skifter olie
hvordan du fjerner en 1991 Chevrolet S-10 pickup 4.3l rotor