hvordan man kan genoprette malet bil emblemer

hvordan man kan genoprette malet bil emblemer

Gendan din bils malet emblemer til at forbedre sin generelle udseende eller for at undgå at miste lysten til bilens nye maling job . Nye Original Stock ( NOS ) emblemer kan købes , men du kan spare penge og originalerne ved at male dem selv . Ældre stemmer emblemer har maling fyldt recesser i mange forskellige farver . De emblemer er fastgjort til metal kropsdele og skal fjernes fra bilen , før du gendanner . Du kan have til at tage bilen til en krop og malerværksted , hvis du er i stand til at fjerne emblemer selv .

Du skal bruge:
Sæbe og vand
. Tandbørste .
Rene klude .
Sikkerhedsbriller og handsker .
Hobbykniv .
Malingfjerner .
Små pegede pensel .
Model maling .
Fortynder .
Ekstra fine ståluld .
Chrome polish .


1 .
Vask emblem med sæbe og vand . Brug tandbørste til at fjerne snavs på svært tilgængelige hjørner . Skyl og tør emblem grundigt .
2 .
Undersøg malede områder af emblemet for ridser og chips . To eller tre jetoner kan skrabes ned til det rene metal med spidsen af hobbykniv . Hvis det malede areal er alvorligt beskadiget, brug malingsfjerner eller skrabe det område helt ned til det rene metal . Rengør emblem med fortynder og vask det igen med sæbe og vand .
3 .
Ryst flasken eller kan af model male kraftigt i hånden i to minutter , før du åbner . Åbn og rør indtil malingen grundigt blandet . Hæld små mængder i en ren , separat beholder , hvis du vil fortynde malingen med fortynder .
4 .
Dyp penslen spidsen ind i maling , og ising eller tabe malingen på område af emblemet , du ønsker farvet . Brug ikke maling slagtilfælde . Lad malingen flyde på egen hånd . Bruger flere dråber . Hvis malingen er for tyk til at flyde , skal det fortyndes med fortynder for at opnå den ønskede konsistens . Dette vil også undgå for tidlig udtørring , før malingen flow har tid til at udjævne .
5 .
Placer emblem , så det er plan, og lad det tørre grundigt før håndtering. Dette kan tage minutter til timer , afhængigt af fabrikantens anbefalinger og tykkelsen af din maling . En hårtørrer eller lukket solrig vindue vil hjælpe med at fremskynde tørringen .
6 .
Skrab spild eller ujævnt fordelt maling fra områder af emblemet , du ønsker eksponeret . Dette omfatter omkring og hævede kanter .
7 .
Buff krom dele af emblemet med ekstra bøde eller 0000- grade ståluld til at bringe ud af glans .

Tips og Advarsler


 • Body-monteret emblem har pinde i ryggen . Punch huller i en lille papkasse og placere pløkker gennem hullerne til at holde emblem på plads .
 • Udfør arbejdet på et godt ventileret område .
 • smides brugte beholdere og klude .


 • Relaterede artikler


  45 tusind miles helbredsundersøgelse listen i en Toyota Highlander
  hvordan du udskifter varevognsdæk
  hvordan du udskifter 1994 Camry batterikablerne
  Sådan nulstiller service påmindelse om en 2006 es 330
  hvordan man kan ændre olie på en Porsche Boxster
  Hvordan ændrer jeg en aftale kabine filter ?
  hvordan du udskifter luftfilteret af en 2000 toyota sienna
  hvordan man kan male udbrændthed biler
  hvordan man kan beskytte en kofanger fra nicks
  ikke vand cool en motor samt kølervæske ?