hvordan man kan reparere bil sædepuder

hvordan man kan reparere bil sædepuder

Polstringen inde i et køretøj kan tage lige så meget slid som resten af bilen . I modsætning til de mekaniske funktioner i dit køretøj, kan reparere polstring sædvanligvis gøres uden brug af en mekaniker og en dyr reparation regningen . Små huller , skiver og flænger i stoffet af din bil sædepuder kan fastsættes nemt . Nogle elementer vil være behov for din reparation . Du kan finde alle de elementer, du har brug for inde i en polstring kit , hvis du har købt en , eller købe enkeltposterne

Du skal bruge: .
Stærk tråd .
Polstring nål .
Polstring gel .
Lapper .
Tonede forsegling gel .


1 .
Undersøg din bilbetræk grundigt , som du har brug for at vide, hvilken type materiale du arbejder med . Vinyl , læder og vævet stof blandinger alle kræver forskellige former for reparation . Vide, hvad slags skader er blevet gjort for at indtrækket . Processen med at reparere et rip kan være forskellig fra reparation et hul i betræk materialer .
2 .
Sy hullet med en tråd , der vil være stærk nok til at holde sammen på polstrede produktet . Hvis du ikke har en polstring nål , kan en regelmæssig nål bruges i stedet , men kan være vanskeligere at manøvrere . Brug en X søm at lukke flænge i stoffet .
3 .
Påfør polstring gel over søm , hvis du arbejder med læder eller vinyl . Når gelen er tørret , bør fat i syninger være effektivt fast .
4 .
Reparation huller i stof ved at anvende en forsegling gel med en farvetone , der svarer nogenlunde stof . Brug en flad overflade redskab til niveau gelen . Hvis du ejer en polstring reparationssæt , bør et værktøj medtages , men kan enhver flad overflade post bruges som en plan .
5 .
Klip stoffet patch for bedst passer til størrelse og form af skaden . Påfør polstring gel på undersiden af plasteret og sted på det berørte område . Hold overflade-til-overflade tryk, indtil limen er fast bundet . Denne metode er et alternativ til syning og er bedst bruges, når flænge eller revne i polstringen er for stor til at være fast med en søm alene .


Relaterede artikler


Hvordan Bridgestone Run Flat-teknologi dæk arbejde ?
hvordan man justerer forlygter på en Toyota Celica
elektrisk sikkerhed uddannelse til hybrid elektriske køretøjer
oliefilter beliggenhed på en 2008 Outlander 400
gør- det - selv lastbil seng liner
Sådan deaktiverer sikkerhedsselen kime i et 2007 Camry
hvordan man kan ændre væske på en Allison 2500 hd transmission
fejlfinding en overophedet 1996 Subaru Impreza
hvordan man kan pumpe gas i din bil
hvordan man kan købe nye fælge