hvordan man kan reparere en bil dæk punch

hvordan man kan reparere en bil dæk punch

Dæk er en af de mest sårbare dele af en bil , udsat for skader fra vejene kuld . Reparation af dæk punkteringer giver dig mulighed for at forlænge levetiden af dækkene og livet af bilen
1 .
Fjern beskadiget dæk fra bilen med en bil stik , og fjern boltene . Være sikker på bilen ikke er på en skråning og er sikkert forhøjede . Vær forsigtig af dækket temperaturen fra bremserne , motoren varme eller kørsel .
2 .
Undersøg dæk til negle , glas , eller andre årsager til skade . Efter en visuel undersøgelse, udføre et strejf inspektion ved at køre hånden forsigtigt hen over overfladen af dækket for yderligere punkteringer .

Hvis ingen skader er fundet efter disse inspektioner, pumpe dækket med luft , og gør en lyd søgning efter punkteringer . Alternativt , skal du placere dæk i vand og se efter bobler flugt fra det beskadigede område . Hvis en stor mængde vand ikke er tilgængelig , skal du bruge en sæbe rengøringsmiddel .
3 .
Rens området omkring punktere mærke , ved hjælp af dæk kit skrabe værktøj , dæk rengøring materiale eller en ren klud . Dette rengøring er at sikre størst mulig overflade kontakt , når de anvender et dæk lim til dækkets patch . Sikre området omkring punkteringer er rene og tørre , før du anvender dækket limen .
4 .
Sæt et plaster forseglingen på luftslangen overtrædelse af den beskadigede del af dækket med dæk lim /lim . Pres , som instrueret på emballagen. Vent til den udpegede at indstille tid , før testning seglet integritet .
5 .
Sæt et dæk stik i strid med trampede . Tænk på pug som en pil , der er at gå ind i punktering , men svær at fjerne . Når størstedelen af stikket er indsat, skal du trække i dæk stikket værktøjet lige ud .
6 .
Pump dækket med luft , og at se, om dæktrykket er opretholdt . Udjævne enhver overflade forskelle omkring det beskadigede del . Placer dæk tilbage på køretøjet , og sænk forsigtigt det .

gode råd og advarsler


 • Efter et dæk er beskadiget og repareret , overveje at få dækket udskiftes, idet den beskadigede del vil have mindre integritet end før skaden .
 • Kør langsomt efter reparation af en dæk . Denne forsigtighed vil begrænse stress i reparation, og giver en chance for at vurdere effektiviteten af reparationen.


 • Relaterede artikler


  udskiftning instruktioner til i 1996 Lincoln høje bjerg bremse pære
  hvordan man kan rense ud en EGR ventil med koksdannelser
  hvordan man wire en Honda generator
  hvordan man kan ændre gas kilometertal på en jeep 4,0
  hvordan man kan rotere BF Goodrich ta dæk
  hvordan du fjerner batteriet i en Hyundai Tucson
  hvordan du justerer forlygter på et 1995 honda
  Hvordan fjerner jeg en dør håndtag på en 2002 Toyota Camry ?
  hvordan man kan erstatte en 98 Ford Ranger forlygte
  hvordan du udskifter slangeløse dæk ventilspindler