hvordan man kan sætte på linket stil dæk snekæder

hvordan man kan sætte på linket stil dæk snekæder

Veje kan blive glatte hurtigt i sne . Disse kørsel resulterer ofte i ulykker og i køretøjer , der strandede og ude af stand til at bevæge sig . Kørsel i sne og is kræver særlige forholdsregler , hvoraf den ene er at benytte snekæder på din bil dæk . Snekæder , der også kaldes dæk kæder , er knyttet til dækkene på en bil for at øge trækkraft i sne . Installation af link-type snekæder kræver øvelse og tålmodighed

Du skal bruge: .
Link type snekæder .


1 .
Park køretøjet i en plan område , der sikrer, at der er tilstrækkelig plads rundt om køretøjet til at lægge dine snekæder og værktøjer . Sørg for , at motoren er slukket , og nødbremsen er blevet anvendt .
2 .
Læg ud kæder på jorden, rullede ud foran dækket de vil blive installeret på . Sæt dem på forsiden dæk til forhjulstræk køretøjer , og på bagsiden dæk til baghjulstræk . Sørg for , at begyndelsen af kæden er i kontakt med dækkene , og at kæden er lagt ud i en lige vej til dækkets at rulle ind .
3 .
Kør bilen langsomt og forsigtigt på kæderne . Hvis det er muligt , have nogen til at guide dig , mens du kører over de kæder til at sikre , at du har centreret dækket over kæden . Sluk for motoren og genanvende nødbremsen .
4 .
Tilslut kæder . Træk kæden slutter på toppen af dækket fra begge ender , således at de to ender mødes . Fastgør låsemekanismen og sikre, at det er ordentligt lukket . Det er normalt, at kæderne har en afslappet pasform , så længe de er lunt nok til ikke at falde ned fra dækket. Gentag denne proces på hvert dæk .

gode råd og advarsler


 • Brug snekæder kun ved kørsel på veje , der har en betydelig mængde sne og is . Brug kæder direkte på asfalt vil hugge op ad vejen og få det til at forværres hurtigt , og kæderne vil slides hurtigere .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre tændrør i en 1997 Ford F -150
  hvordan du udskifter frostvæske i en BMW radiator
  hvordan du tilslutter ovnen slange i en Buick regal 2000
  hvordan man kan ændre den forreste kofanger på en Peugeot 206
  hvordan man kan læse det ønskede dæktryk
  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en standard 2001 cavalier
  hvordan man kan afgøre , om en 2000 Silverado har en dårlig tændspole
  hvordan du udskifter tændrør i et 1993 Chevy Caprice
  Jeg kan ikke få nøglen ud af tændingslåsen på et 1995 borgerlige
  hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte i en 1999 Chevy prizm